CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Black Hawk Down: De ce sunt mindru cind trec prin piata Charles de Gaulle

2 comentarii / 2409 vizualizări / 19 iulie 2021

O știre de azi informează că a fost celebrată Ziua MAI, ”fiind organizată o ceremonie în cadrul căreia angajaţii cu merite deosebite au primit Emblema de Onoare a MAI, iar printre cei premiaţi s-au aflat şi doi poliţişti de la Rutieră – comisar Beinur Cojocariu şi agent principal Ion Adrian – care au reuşit joia trecută să oprească la timp traficul rutier în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală, în timpul aterizării forţate a unui elicopter militar american”.

Din ce știu eu, rangul de comisar echivalează cu cel de locotenent-colonel de pe vremuri, ori din alte arme actuale. Brigada rutieră București e condusă de persoane cu doar un grad mai mare decît Beinur, respectiv comisar-șef(colonel). Mai aflu din presă că respectivul comisar Beinur Cojocariu activează de peste 25 de ani în MAI, inclusiv la Brigada de Combatare a Crimei Organizate București, unde a fost ofițer antidrog ”și a participat la numeroase acțiuni pentru anihilarea unor grupări deosebit de periculoase”.

Trec des cu mașina prin giratoriul de la Charles de Gaulle.

Și sunt mult mai mîndru, de cîteva zile încoace, știind că e unul dintre puținele locuri – poate din lume – unde circulația stradală e dirijată de un ditamai locotentent-colonelul. Nu ne-am făcut de rîs în fața oaspeților americani.

Deși nu mă pot împiedica să mă gîndesc: cum a ajuns dl. comisar/ locotenent-colonel, cîndva la anti-drog, să dirijeze mașinile în stradă, o fi pierdut vreun pariu? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Așa e mai nou la militie. Cu cat ai grad mai mare cu atat tre sa iesi precum paduchele in frunte

  2. Ar fi meritat sa fie premiati daca i-ar fi facut pilotului etilo-testul. Sau dat fiind ca era american, se impunea un test pentru substante stupefiante.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998