CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Blaga: ”Criteriul vechimii nu va fi eliminat din statut”

0 comentarii / 1433 vizualizări / 5 martie 2011

Membrii PDL care doresc să participe cu o moţiune la Convenţia Naţională din luna mai vor primi derogare de la criteriile de vechime, condiţie prevăzută în statut, însă nu trebuie să se renunţe la această prevedere, a declarat, sâmbătă, înainte de şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, secretarul general al formaţiunii politice, Vasile Blaga.

„Orice conducător de moţiune va primi derogarea nominal, dar nu renunţăm din statut la un criteriu normal. De data aceasta, la Convenţia Naţională, oricine va conduce o moţiune şi nu îndeplineşte acest criteriu va primi o derogare”, a explicat Blaga.

În ceea ce priveşte decizia Colegiului Director de vineri privind neincluderea în statut a propunerii privind suspendarea membrilor care sunt trimişi în judecată, liderul democrat-liberal a precizat, conform Agerpres, că toate propunerile au fost analizate foarte serios, iar decizia s-a luat aproape în unanimitate.

„Au fost patru ore de discuţii ieri (vineri – n.r.) şi dacă partidul, Colegiul Director a ajuns să voteze aproape în unanimitate un punct de vedere înseamnă că a analizat foarte serios propunerile. (…) V-aş ruga să citiţi statutul şi propunerile unor colegi pe care le găsiţi pe blogul lor şi veţi vedea că peste 80% sunt preluate, iar cealaltă parte vor fi preluate în codul etic al partidului”, a completat Vasile Blaga.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998