CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Blaga: Nu primim traseisti! Iohannis: Luăm parlamentari de la putere!

3 comentarii / 8007 vizualizări / 26 noiembrie 2014

La doar cîteva zile după ce Vasile Blaga anunța că în PNL nu vor fi primiți traseiști politici, Klaus Iohannis face un anunț exact contrar, potrivit căruia liberalii se pregătesc să schimbe majoritatea parlamentară, cu ajutorul dezertorilor din coaliția de guvernămînt.

Astfel, Iohannis, afirmă, într-un interviu pentru agenția Reuters, că în următoarele săptămâni mai mulți parlamentari ar putea abandona coaliția de guvernământ a premierului Victor Ponta, într-un număr suficient pentru a duce la căderea Guvernului anul viitor. Iohannis susține, conform Agerpres, că rezultatul alegerilor prezidențiale va duce la erodarea majorității de 65% controlate de social-democrații lui Victor Ponta și aliații lor. „Toată lumea vrea să fie de partea câștigătoare. Prin urmare, este posibil ca în următoarele săptămâni sau luni să avem schimbări în Parlament”, spune Iohannis, în interviu. „Așadar, este posibil ca pe parcursul anului 2015 să avem o schimbare care va oferi Partidului Național Liberal o majoritate, pe care o va folosi atunci pentru schimbarea Guvernului”, afirmă președintele ales.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. […] BLAGA: NU PRIMIM TRASEISTI! IOHANNIS: LUĂM PARLAMENTARI DE LA PUTERE! […]

  2. […] BLAGA: NU PRIMIM TRASEISTI! IOHANNIS: LUĂM PARLAMENTARI DE LA PUTERE! […]

  3. sasule puterea nu trebuie sa fie numai la un partid sau coalitie ? ai spuso si tu nemteste in alegeri acum ce faci ? atentie venim la cotroceni siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998