CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Blaga: Ponta va candida la Preşedinţie ca să scape de funcţia de prim-ministru

0 comentarii / 1436 vizualizări / 31 octombrie 2013

Preşedintele PDL Vasile Blaga spune că premierul Victor Ponta va fi obligat de „dezastrul economic spre care îndreaptă România” să candideze la Preşedinţie, deoarece astfel va scăpa de funcţia de prim-ministru.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că evaziunea fiscală s-a dublat în timpul guvernării Ponta, iar românii „îşi vor da seama tot mai mult că s-au înşelat când au votat USL” şi că „minciunile electorale şi promisiunile lui Ponta nu vor plăti facturile în iarna asta”. „Ponta are nevoie ca de aer de un stat de asistaţi. Cei asistaţi sunt ai lui. (…) PSD nu are nevoie de oameni liberi, de oameni care să se descurce, să aibă locuri de muncă. De-asta nu-i înţelegem pe liberali. Lui Ponta îi convine situaţia aceasta. Va tăia toate investiţiile, dar va avea grijă ca ajutoarele sociale să fie plătite pentru că îşi va atinge ţintele electorale este clar”, a spus, conform Mediafax, Vasile Blaga.
Întrebat dacă Victor Ponta va candida la Preşedinţia ţării, Blaga a răspuns: „Ca părere personală, da. Eu zic că va candida. Nu va avea de ales. Dezastrul economic spre care îndreaptă România îl va face să candideze la Preşedinţie ca să scape de funcţia de prim-ministru. El nu este în stare să guverneze”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998