CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Blaga respinge toate acuzatiile lui Lincu

0 comentarii / 1594 vizualizări / 9 martie 2011

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că nu l-a avut niciodată adjunct pe Radu Mărginean şi a susţinut că nu a făcut propuneri de numiri în vămi în posturi de conducere.

Blaga a menţionat că a condus regionala vamală Oradea între anii 1993 şi 1996, când la guvernare se aflau social-democraţii, ulterior fiind eliberat din funcţie pentru că nu s-a înscris în PSD.

„În toată această perioadă, cât am condus regionala vamală, nu l-am avut niciodată adjunct pe Radu Mărginean. S-au spus numai minciuni în serie. Domnia sa a fost promovat director de vamă la Oradea în anul 2000, când tot PSD era la putere, şi, vă daţi seama, în toate aceste bătălii electorale, dacă existau cele mai mici dubii, le-ar fi folosit opozanţii din PSD”, a spus Blaga.
Oficialul PDL a susţinut că nu ar fi participat la nicio întâlnire de partid în care să se facă propuneri pentru numiri în vămi.
„Eu nu am propus pe nimeni ca şef de vamă, nici măcar ca şef de tură. De aceea, am simţit obligaţia să fac aceste precizări pentru că unii oameni care au probleme speră să scape de acuzaţiile care li se aduc transferându-le în mediul politic, dar de instituţiile statului nu pot scăpa. (…) Ca să fie clar pentru toată lumea: dacă cineva are vreun document, nu are decât, respectând legile statului român, să se adreseze instituţiilor statului”, a afirmat Blaga, conform Agerpres.
El a respins acuzaţiile lansate în legătură cu activitatea sa şi a susţinut că nu are nimic ce să-şi reproşeze din acest punct de vedere.
Secretarul general al democrat-liberalilor a mai susţinut că a remarcat „o anumită orchestrare în jurul ideii că PDL ar sprijini corupţia din diferite instituţii ale statului”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998