CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Blaga si Gorghiu, comparati in parlament cu ”Leana si Costel”

3 comentarii / 6417 vizualizări / 3 noiembrie 2015

Co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au ajuns ținta bășcăliei colegilor din parlament, care îi asemuie cu legendarul cuplu comic Leana și Costel.

Într-o declarație politică în Parlament, intitulată „Gorghiu şi Blaga versus Leana şi Costel”, deputatul PSD Florin Iordache afirmă că ”Modelul promovat de opoziţia autointitulată de dreapta provoacă o erupţie de zâmbete. Susţinerile publice ale copreşedinţilor Blaga şi Gorghiu sunt atât de hazlii încât le considerăm un scenariu mult mai bun decât cel mai cunoscut serial de comedie, şi anume Leana şi Costel(…) Moartea unui poliţist aflat în misiune a reprezentat pentru urmaşii Băsescienilor, nu Brătienilor, momentul ideal de declanşare a unei isterii hiperbolizate în care personajele politice cocoţate pe soclul de acuzator public, asemenea celor două personaje – Leana şi Costel – cocoţate pe mesele birtului din sat, cereau domnului Gabriel Oprea ceea ce cer prim-ministrului Victor Ponta, fără succes, de un an de zile, şi anume: demisia(…) Nu m-ar mira ca după acest eveniment tragic să comande un sondaj de opinie pentru a vedea dacă au mai crescut în ochii electoratului sau nu” mai spune pesedistul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. bai, cacat cu ochi pesedist, blaga si gheorghiu sunt niste handicapati , ai dreptate, dar voi, gunoaie pesediste, sunteti niste comunisti criminali, m-ai auzit, vierme pesedist?

  • Mai usor cu comunistii ca se rupe caleasca Reginei Elisabeta. Vezi ca acuma se porta pe negativ ISU, teroristii … pentru care ne-a angajat in lupta Unchiul Sam care mai nou este cot la cot (sau sold la sold) cu rusii in Peninsula Araba. Adica basistii care au sarit din Internationala Socialista la populari peste nopte sant de dreapta?

 2. O pereche fericită –
  „El în blugi, ea în fustiţă” –
  Şi probabil potrivită:
  El un porc, ea gâsculiţă…

  dupa epigramistul Liviu Popescu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998