CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Blinken: Daca Ucraina decide sa cedeze Rusiei teritorii, noi o vom sprijini

7 comentarii / 6158 vizualizări / 15 iunie 2022

Secretarul de stat american, Anthony J.Blinken, a declarat ieri, într-un interviu pentru PBS News Hour, că decizia de a abandona teritoriile cucerite de ruși aparține integral poporului ucrainean, dar că SUA ar susține o asemenea decizie, odată luată. Întrebat cum comentează tot mai multele poziții ale experților care spun că Ucraina va trebui să facă unele concesii teritoriale în est, oficialul american a răspuns:

”Viitorul Ucrainei depinde de ucraineni. Depinde de poporul ucrainean și, în cele din urmă, acele decizii vor fi luate strict de guvernul său ales democratic, inclusiv de președintele Zelensky. Va trebui să stabilească ce este în interesul țării sale, al poporului său, iar noi vom sprijini asta. Nu vom fi mai puțin ucraineni decât ucrainenii; nu vom fi mai ucraineni decât ucrainenii. Dar, pînă la urmă, depinde strict de ei. Și despre asta este, în final despre asta este vorba. Vladimir Putin încearcă să le ia ucrainenilor dreptul de a-și determina propriul viitor. Susținem cu tărie acest drept și vom veghea că ucrainenii să decidă ceea ce este în interesul lor” a spus Blinken. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. E ipocrit sau vorbeşte „rabinic“, căci secretarul de stat Anthony Blinken, şeful politicii externe a SUA, şi adjuncta lui Victoria Nuland, sunt evrei cu strămoşi care provin din zona Ucrainei, strămoşii lui Blinken provenind de pe aici, de la nord de România, inclusiv din zona Kieveană, ca bunicul său Meir Blinken, 1879-1915.
  Foarte numeroşilor evrei din cabinetul Biden li se adaugă soţul vicepreşedintei Americii, Kamala Harris, aşa zisul „second gentleman, husband of US Vice President“, evreul newyorkez Douglas Emhoff, avocat şi politician în Partidul Democrat.

 2. „aparține integral”
  -si atunci de ce vorbeste,
  are radacini „ucrainieenee” si ala?
  (celui mai probabil ca da-partial)

 3. Poporul din Ucraina nu are nicio posibilitate s ia decizii in mod democratic atita timp cit tara este sub stapinirea nazistilor Azov, mercenarilor din NATO si a jidovului cabotin si isteric Zdrelitenski si sub atacul invadatorilor rusi.

  • Hai du-te cu clișeele tale rosofile.
   Dacă ucrainenii sunt naziști, prietenii tăi rușii care au făcut prâpăd pe unde au trecut, din 1944 și până azi ce sunt?
   Nu-i vorbă că și tu ești un „curajos” …Bali

 4. Solomon era evreu nu?
  Si asta nu putea sa spună direct în fata : Ma gata dați-le niște pământ și hai ca vine sezonul și Robinette este alergic la praful din Washington!
  A spus-o mai pe ocolite dar mesajul e clar!
  P.S nu înainte de a le mai vinde niște arme!

 5. După ce practic l-au întărâtat pe Putin sa intre, după ce au trimis bilioane de dolari din taxele americanilor, acum le taie craca de sub picioare. Voalat sau nu, ZeLenskyy a înțeles. Și ei sunt corupți in măduva oaselor. Dacă Hunter nu mai are interese, nu mai contează!

  • Doar că JegLensky, maimuţa buboasă iuKraineană, ascultă mai mult de alţi evrei (precum patronul lui, Ihor Kolomoisky, sau George Soros), din ăia cu bani grei, nu de Anthony J.Blinken.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998