CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bobby Farrell, component al legendarei trupe Boney M, gasit mort intr-un hotel din Rusia

0 comentarii / 1790 vizualizări / 30 decembrie 2010

Roberto „Bobby” Alfonso Farrell, component al trupei Boney M, a fost găsit mort, azi, într-o cameră de hotel din Sankt Petersburg, informează AFP, citată de Mediafax.

În noaptea dinaintea decesului, Farrell avusese un concert cu trupa sa. Cauza morţii este încă necunoscută. Născut pe 6 octombrie 1949, Bobby Farrell este cunoscut ca dansator şi cântăreţ, fondator al trupei disco Boney M.

Farrell a părăsit oraşul natal, Aruba, la 15 ani, pentru a deveni marinar. A locuit în Norvegia şi Olanda înainte de a se muta în Germania. Acolo a lucrat ca DJ, până când producătorul Frank Farian l-a inclus în noua trupă Boney M. Grupul de muzică disco Boney M a fost înfiinţat în 1975 la iniţiativa producatorul german Frank Farian. Cei patru membri ai formaţiei iniţiale erau Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams şi Bobby Farrell. Formaţia şi-a câştigat faima spre sfârşitul anilor ’70. Ceea ce nu s-a știut ani de zile e faptul că simpaticul Farrel fusese ales doar pentru lookul exotic și talentul de dansator, pentru că el nu a cîntat niciodată. Vocea masculină din celebra trupă a fost permanent asigurată de producătorul Frank Farian, un mare descoperitor de talente, dar și un escroc muzical de primă clasă, el fiind și cel care a creat celebra, dar falsa trupă Milli Vanilli, în care vocile a patru artiști de talent erau ”reprezentate” pe scenă de doi juni aspectuoși, dar fără legătură cu muzica. Formaţia Boney M a concertat de mai multe ori în România.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998