CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Boc bate saua Udrea ca sa priceapa iapa PDL

7 comentarii / 10164 vizualizări / 29 august 2014

Fostul premier Emil Boc continuă zgîndărirea liderilor PDL pentru a obține mult dorita excludere, delarînd că va face „tot ce îi stă în putinţă”, cu cât poate şi cu ce ştie, să sprijine candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale, considerând că aceasta poate să îl învingă pe Victor Ponta şi să trimită PSD în opoziţie.

Emil Boc, care este primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat, azi, la Primăria Turda, după ceremonia de deschidere a Zilelor Turzii, la care a participat alături de Elena Udrea, că aceasta este „omul potrivit la locul potrivit”.

„În această campanie, aşa cum am spus din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit. Un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională, un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, un om care se ţine de cuvânt şi care poate să îl bată pe Ponta. Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta pentru ca PSD să rămână la nivel de instituţie prezidenţială în opoziţie şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către Udrea a alegerilor prezidenţiale”, a spus, conform Mediafax, Boc.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Ce face boculete cu degetele alea? Ii arata udrei cat de mica o are?

    • cuvant e mobil , nu ? Deci un mare fas biletul, ma miram sa fie Tariceanu chiar atat de caupcan sa scrie te rog sa aranjezi , sau ceva asemanator.Ce, domne, omul s-a referit ca vrea sa se asigure daca lucrurile sunt facute in mod legal! :)Era mai linistit daca stia ca insusi presedintele vegheaza la corectitudinea procedurilor.Se poate pune si asa cinic problema, nu ? Mi se pare clar. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

    • Oh I’m sure that the little nurse will have the bear felnieg better in no time! Such a beautiful card!Your coloring is stunning as alwaysand I love the colors you’ve chosen!Have a super day!

  2. Face o biluta de muci.

  3. Oh I’m sure that the little nurse will have the bear felnieg better in no time! Such a beautiful card!Your coloring is stunning as alwaysand I love the colors you’ve chosen!Have a super day!

  4. I can’t wait for it! Warp seem to be hitting a bit of form again at the meomnt. Jamie Lidell was great, the forthcoming Broadcast album is a gem and chunks of Jackson and His Computer Band are pretty stunning too. But BOC are a whole different story; proper knob-on!

  5. Catalina a comentat: Bineinteles ca e vorba de tanti Macovei care vizasea la un post inalt in cadrul partidului. din pacate pentru ea contracanditata ei, Elena Udrea, are infinit mai multe atuuri si sanse de castig. Cel putin ea nu apeleaza la astfel de regii ieftine 0 0

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998