CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Boc dezminte implicarea sa in arestarea lui Dan Diaconescu

0 comentarii / 1666 vizualizări / 19 iulie 2010

Premierul Emil Boc a declarat, azi, că nu a discutat niciodată cu niciun procuror despre arestarea vreunei persoane, respingând astfel afirmaţiile patronului OTV, Dan Diaconescu, prin care acesta arată că nu îl exclude pe premier dintre cei care ar dori arestarea sa.

„N-am discutat niciodată şi nu voi discuta niciodată în ţara asta cu niciun procuror despre arestarea vreunei persoane. Aasta o spun definitiv şi irevocabil”, a declarat Boc.
El a făcut aceste precizări, întrebat cum comentează faptul că Dan Diaconescu a spus că nu îl exclude pe premierul Emil Boc dintre cei care ar dori arestarea sa.
Premierul Emil Boc a precizat că niciodată nu s-a amestecat şi nu se va amesteca în procesul judiciar.
„Sunt jurist, şi chiar în mai multe emisiuni am spus acest lucru, că statutul de drept presupune ca fiecare autoritate să-şi facă datoria în raport cu competenţele pe care le are. Niciodată nu m-am amestecat şi nu mă voi amesteca în procesul judiciar, să fie foarte clar, ca să lămuresc acest aspect de telenovelă”, a adăugat Boc.
Şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat, azi, că afirmaţiile patronului OTV, Dan Diaconescu, sunt ridicole şi aberante. „Este ridicol ce susţine acest domn, este o aberaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, la solicitarea Mediafax.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998