CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Boc: ”Ramin in fruntea guvernului”

0 comentarii / 1377 vizualizări / 22 februarie 2011

Primul-ministru Emil Boc a subliniat, azi, că va rămâne în fruntea Guvernului atât timp cât va avea susţinere politică, iar o eventuală demisie a sa nu face obiectul discuţiilor, ci doar s-ar decide.

Într-un interviu acordat Radio România Actualităţi, premierul a fost întrebat dacă ia în calcul demisia şi apoi înlocuirea sa cu un prim-ministru tehnocrat.
„Un guvern există atâta vreme cât are susţinere politică (…). În privinţa demisiilor, am spus acelaşi lucru ca şi la remaniere: ‘Nu se discută acest lucru, dacă se fac, se fac, dacă nu se fac, cum se spune pe româneşte, nu se fac, dar nu intrăm în dezbateri şi în discuţii de acest fel. Aceste lucruri nu se discută, ci pur şi simplu se fac sau nu se fac'”, a răspuns Boc, citat de Agerpres.

El a subliniat că asumarea răspunderii Guvernului pe Codul Muncii şi moţiunea de cenzură pe care Opoziţia ar urma să o depună vor indica susţinerea de care se bucură actualul Guvern în Parlament.
„Asumarea răspunderii arată implicit existenţa sau inexistenţa unei susţineri parlamentare pentru un Guvern. Obiectivul nostru este să promovăm această lege, pentru a aduce cât mai multe locuri de muncă pentru români”, a mai afimat Emil Boc la RRA.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998