CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Boc: Schimbarea unor ministri trebuie discutată mai intai in BPN

8 comentarii / 2615 vizualizări / 8 iulie 2021

”Schimbarea unor miniştri trebuie discutată mai întâi în Biroul Permanent Naţional al partidului, dar remanierea nu se discută public, pentru a nu afecta activitatea ministerelor vizate, a declarat, joi, pentru Mediafax, Emil Boc.
„Remanierea se face, nu se discută, pentru că poate afecta funcţionarea ministerelor vizate. Nu vom discuta public acest subiect. Atunci când se va conveni să fie discuţia concretă, vom discuta pe baza evaluării miniştrilor PD”, a precizat Boc.

Joi, 18 august 2005

Boc: Nimeni nu poate nega dreptul premierului de a face remaniere”

”Nicăieri în lume nu se întîmplă ca cineva să conteste dreptul constituțional al premierului de a conduce o echipă și de a o evalua atunci cînd este cazul. Nimeni și nimic nu poate nega dreptul premierului de a face remaniere”.

Joi, 8 iulie 2021

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. Domnule Iacob! Mai băgați și ceva despre psd! Nu de alta dar aia cu slobozul # la gura și pnl-istii face spume ca numai în ei dați!
    Fiți măcar dvs echidistant, dacă nespalatii ( la.propriu) din dna sunt unidirecțional! Cu respect!

    • Ciocu mic, ca noi suntem la putere!

      • Adica doar voi o sugeți? În privat și în public?

  2. La fel sustine si Orban, ca nu s-a discutat la PNL in „forurile statutare”.

    Astia nu cunosc nici macar constitutia desi piticul atomic se dadea constitutionalist, pe vremea cand beneficia de propaganda basista si de limbile moi ale presei bine dirijate.
    Dupa mintea lor, prim ministrul trebuie sa fie un fel de sluga a lor ceva mai rasarita, un vataf la mosie pe care sa-l tot ameninte si sa-l dirijeze ei. Cata nimicnicie!

    Winston Churchill a condus guvernul britanic poate in cea mai dificila perioada din istoria Regatului si era seful Paridului Conservator. Mai mult, „seful” Chamberlain era in subordinea premierului, fiind un vice primministru.

    Iar betivanul Sica si pacaliciul Boc-basel cel mic vor sa-l intoarca ei cu cheia pe Citu. Pai nu l-ati votat voi bah trogloditilor? Fie suportati-i vomele, fie dati-l joc prin motiune de cenzura. E simplu. Nu va mai vaicariti ca niste putze ciucurele

    • Churchill NU era seful Partidului Conservator

  3. & Bă, vaccinul e o marfă, ? Ca orice marfă trebuiesc îndeplinite anumite condiții și respectate și regulile stabilite pentru ca marfa să fie comercializată, ? Ăștia amintesc și de țările membre OPEC când luau decizia să stabilească și prețul mondial al petrolului , ?

  4. @ Au fost și niște alegeri cu „programul electoral” „Votați schimbarea !” , însă Cîțu revendică funcție de antrenor și de președinte de partid, ăștia copiind după Gheorghe Becali, Gheorghe Hagi,?

  5. & Gheorghe Becali a cerut la fotbal și i s-a aprobat chiar și câte cinci schimbări pentru fiecare echipă la fiecare meci, ? Câțu pare să fi prins schimbări chiar și pe regula U21, când antrenorii schimbă la începutul meciului, de îi schimbă de pe o zi pe alta pe cei pe care îi pune în funcții, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998