CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Bodog aruncă bomba: Hellvig – interesat de un loc pe lista PSD Bihor

2 comentarii / 1790 vizualizări / 14 noiembrie 2023

Senatorul PSD Florian Bodog îl taxează dur într-o declarație în parlament pe fostul director al SRI, Eduard Hellvig, despre care afirmă, într-o exprimare oarecum ambiguă, că ar fi manifestat interes pentru un loc pe listele de candidați ai PSD Bihor, nefiind foarte clar dacă e vorba de trecut sau de prezent. Avînd în vedere, însă, că Hellvig nu a fost niciodată membru PSD, iar din 2008 a devenit liberal, e greu de crezut că Bodog s-a referit la trecut.

”Fostul șef al SRI s-a trezit vorbind! Plictisit de când nu mai are loc de muncă și simțindu-se ignorat, el încearcă să se reafirme politic etalându-și cunoștințele de maternatică și de nutriție. Într-o postare pe o platformă socială, fostul politic penelist de la SRI se lansează împotriva lui Marcel Ciolacu, după ce premierul a susținut, pe bună dreptate, că este nevoie de o „România ordonată”(…)
Probabil că fostul șef al SRI se pregătește de o nouă carieră politică și atunci aplică vechea strategie a câinelui care, pentru a fi băgat în seamă, se apucă să latre (de după gard) la dulău. Nu știu dacă asmuțit de cineva sau din proprie inițiativă. M-am săturat însă ca PSD sau liderul acestuia să fie luat în colimator ori de câte ori cineva vrea să-și facă un capital de imagine. Pentru că ce poate fi mai la îndemână și crești în sondaje decât să critici ce fac alții, decât să ataci PSD sau pe președintele PSD?
Eu înțeleg că pentru a-și mulțumi stăpânii și pentru a prinde un nou job pe listele PNL sau ale vreunui alt partid, așa cum ne-a obișnuit în trecut, inclusiv pe lista PSD Bihor, fostul șef al SRI este dispus să facă orice” mai spune fostul ministru al Sănătății.

De menționat că, în mod oarecum neașteptat, după demisia de la șefia SRI, Hellvig nu s-a reînscris în PNL, deși statutul partidului prevede că în această eventualitate i s-ar recunoaște automat drept vechime perioada petrecută la cîrma serviciului de informații. Deși mai mulți lideri liberali, inclusiv Nicoalae Ciucă, au dat asigurări publice că Hellvig e binevenit în partid, acesta nu a făcut vreo mișcare pînă acum. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. … Și se ascunde în coteț.

  2. Nu că zic da’ vreau să spun!
    Pe hodrog îl fute grija de prea multă alergătură
    Da’ de ce-l fute grija că nu-i la pezdei?
    Nici liberalii lu’ pește prăjit( de fapt toată sleahta politică,nu mă încălzeste),însă dl hodrog să-și aducă aminte cum au votat nenorociții de colegi pentru centura metropolitană,că pe ei social democrații nu-i interrsează ,,soțietatea” ci buzunăruțul lor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998