CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bodyguardul deputatului Nicolae Paun, injunghiat de un interlop fan PDL-ist

0 comentarii / 5605 vizualizări / 12 ianuarie 2010

Criza financiara incaiera clanurile interlope din preajma partidelor politice. Mai exact, ieri seara, bodyguardul deputatului rromilor, Nicolae Paun, alias Niky Scorpion, a fost injunghiat la fostul “Sexy Club” – actualmente un restaurant cu specific romanesc, sub ochii patronului sau, si transportat de urgenta la Spitalul Floreasca. In urma cu doar o zi, la acelasi spital, a ajuns si cunoscutul interlop Sile Pietroi, dupa ce a fost injunghiat in mod repetat de mai multi indivizi din fiorosul clan Stoaca.

Injunghiat “de dragul” PDL

Agresorul grazii de corp a deputatului Nicolae Paun este unul dintre reprezentantii de seama ai clanului Bulat – Florin Bulat(foto) – familie care detine magazinul Prosper din zona 13 Septembrie. Potrivit martorilor oculari, dand ochii cu parlamentarul Niky Scorpion, la restaurant, Florin Bulat, cunoscut sustinator al PDL pe raza cartierului Rahova, l-a acuzat pe acesta ca “s-a dat cu pesedistii pentru bani”. Aflat intr-o avansata stare de ebrietate, Florin Bulat l-a insultat in repetate randuri pe deputat, fapt care l-a facut pe bodyguardul acestuia – un zdrahon poreclit “Salam” – sa ii i-a apararea sefului Partidei Rromilor. Potrivit martorilor oculari, Florin Bulat nu a stat prea mult pe ganduri, a scos cutitul si l-a injunghiat pe “Salam”.

Scandal cu “stabor” la Floreasca

Aceleasi surse ne-au precizat ca, la Spitalul Floreasca, scandalul a continuat in vazul medicilor si al personalului medical. Aceasta in conditiile in care nu mai putin de 60 de apropiati ai lui Niky Scorpion au venit sa vada in ce stare se afla “Salam”. Mai mult chiar, la spital si-au facut aparitia si rudele acestuia care au decis sa-l bage in stabor (judecata tiganeasca n.r.) pe Florin Bulat. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998