CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bogdan Ionescu, prietenul Elenei Băsescu, a demisionat din funcţia de la Ministerul Economiei

0 comentarii / 1321 vizualizări / 3 aprilie 2010

Bogdan Ionescu, prietenul Elenei Băsescu, a demisionat din funcţia de expert asistentent, post temporar vacant, la Direcţia relaţii externe din Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, informează un comunicat al instituţiei.

„Bogdan Ionescu a ocupat postul temporar vacant, aferent funcţiei publice de execuţie de expert asistent în urma unui concurs organizat in temeiul HG 611/2008 in data 25 februarie 2010 si anunţat conform prevederilor legale mai sus menţionate în Monitorul Oficial, partea a III-a, nr. 26 din 26.01.2010, în cotidianul România Libera din data de 27 ianuarie 2010, precum şi pe site-ul MECMA, unde se poate vizualiza şi în prezent”, se arată în comunicat.

Posibilitatea organizării concursului, cu respectarea prevederilor art. 22 din OUG 34/2009 alineatul 2, a fost dată de plecarea din instituţie a unui număr de 7 angajaţi, funcţionari publici, care fie s-au transferat la cerere sau în interesul serviciului, fie au îndeplinit condiţiile de pensionare, fie au solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu acordul parţilor, menţionează comunicatul.

Bogdan Ionescu a îndeplinit toate condiţiile necesare pentru ocuparea postului, respectiv studii superioare de lungă durată, minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice şi cunoaşterea a doua limbi străine de circulaţie internaţională.

Ionescu a fost numit, în urma unui concurs la care a participta în 22 martie, secretar economic III la Ambasada României la Paris.

Biroul de presă al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a precizat, pentru Mediafax, că Bogdan Ionescu a fost numit secretar economic III la Biroul de promovare comercială şi economică din cadrul Ambasadei României în Franţa. Bogdan Ionescu a fost numit de MECMA în acest post deoarece numirea secretarilor economici ai misiunilor diplomatice intră în atribuţiile acestui minister.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998