CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bogdan Teodorescu: “Alegerile anticipate, cosmarul lui Traian Basescu”

0 comentarii / 1540 vizualizări / 14 ianuarie 2011

Deoarece parafarea aliantei PSD-PNL-PC certifica faptul ca, oricand ar avea loc alegeri, PDL va trece cu siguranta in opozitie, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc vor face totul sa stea cat mai mult la putere pentru a avea acces la resurse, bani si la controlul asupra justitiei, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“PDL are certitudinea trecerii in opozitie”
“Alegerile anticipate sunt cel mai negru lucru care i s-ar putea intampla lui Traian Basescu si PDL. In conditiile in care se semneaza alianta PSD-PNL, cu aportul PC, pentru Traian Basescu este limpede ca PD va fi in opozitie, oricand s-ar organiza alegerile. Este logic atunci ca, in aceasta ordine de idei, lupta este sa stai cat mai mult la putere pentru a avea acces cat se poate de mai mult timp la bani, la resurse, la organizarea teritoriului. Cand esti constient ca te duci in opozitie tu trebuie sa strangi bani, sa fi sigur ca ai din ce sa te alimentezi in urmatorii ani.

“PDL, undeva in jur de 15%”
Pe de alta parte, poti spera ca mai intra in tara niste bani din afara, ca situatia noastra se mai indulceste putin si te poti prezenta mai optimist, in 2012, la alegeri. Alegerile anticipate ar reprezenta, insa, cel mai mare cosmar al lui Traian Basescu. Ar veni dupa iarna, dupa esec urmat de alte esecuri. PDL are 15% in sondaje in modul cel mai bun, dar e posibil sa fie mai putin la urne. PDL are nevoie de timp, nu are nici cel mai mic motiv sa se grabeasca”, precizeaza Bogdan Teodorescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998