CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Bogdan Teodorescu: “Basescu a premeditat o Constitutie dictatoriala!”

1 comentariu / 1961 vizualizări / 22 aprilie 2010

Proiectul noii Constitutii, elaborat de Cabinetul Boc si sprijinit frenetic de PDL, este “dictatura pe fata”, textul fiind gandit tocmai pentru a distrage atentia tuturor de la dezastrul economic in care se afla Romania, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. Verdictul lui este unul singur: Noua Constitutie este premeditata sa uluiasca si sa nu fie acceptata in niciun mediu.

“O constitie facuta sa uluiasca”
“Eu nu cred ca proiectul de Constitutie este facut sa treaca. Cred ca este facut astfel tocmai pentru a se discuta despre el si nu despre dezastrul economic in care se afla Romania. Proiectul acesta este dictatura pe fata. Scopul este ca individul educat din Romania, jurnalistul, analistul sa fie siderat de ce citeste acolo si sa inceapa sa-l dezbata. Sa uite, astfel, de colapsul economic si de dezastruoasa guvernare a PDL. Nici macar oamenii nu ar iesi la un referendum pentru revizuirea Constitutiei. Basescu a reusit sa stranga adeziuni la referendumul pentru unicameral fiindca erau alegeri prezidentiale si ideea era mai populista”, explica analistul politic. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. …melodia asta chiar ca descrie perceft copilul din zilele noastre:))Daca intrebi un junior ce intelege el prin „lapte gros” cred ca ar raspunde astfel:1. – Este un fel de sana,doar ca este mai gros:))2. – Am vazut o postare pe facebook la un nene de varsta bunicului meu,in care spunea cum se juca cu laptele gros cand era mic…era imbecil..cum poti face una ca asta:)))3. – Bai nene eu nu consum lapte de nici un fel ca rad fetele de mine:))))))Ps:Nu o arde sintetic!!Hai la un fotbal prin noroi!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998