CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bogdan Teodorescu: ”Elena Udrea este unica optiune a lui Traian Basescu”

0 comentarii / 1321 vizualizări / 18 aprilie 2011

Faptul că președintele Traian Băsescu l-a făcut cu ou și cu oțet pe Vasile Blaga pe care l-a catalogat ”căprar” arată că în bătălia de la vârful PDL nu mai există nici o cale de împăcare sau armistițiu, afirmă analistul politic Bogdan Teodorescu, în exclusivitate pentru Inpolitics. El consideră că ”Elena Udrea este unica opțiune a lui Traian Băsescu”.

”În PDL, miza bătăliei este pro sau anti-Băsescu”
”PDL se află la o răspântie și acolo, în interiorul partidului, se alege între a fi pro-Băsescu și a fi anti-Băsescu. Recentele declarații ale președintelui Băsescu, care l-a catalogat pe Vasile Blaga drept ”căprar”, trebuie înțelese în sensul că nu mai există nici o cale de împăcare, nici o cale de armistițiu. Șeful statului a vrut să fie foarte bine înțeles și a transmis mesajul său: cine este acum anti-Băsescu și îl susține pe Blaga, va rămâne definitiv anti-Băsescu. Președintele are o unică opțiune pe care o cheamă Elena Udrea și, imediat în spatele acesteia, se află premierul Emil Boc”, susține analistul politic.

”Boc și Blaga sunt o apă și un pământ”
El subliniază că, pentru românul de rând al cărui trai a fost afectat cu vârf și îndesat de măsurile de austeritate ale Guvernului, între premierul Emil Boc și ”buldogul” Vasile Blaga nu există nici cea mai mică deosebire. ”Să fie clar: Blaga nu este cu nimic mai bun sau mai diferit decât Boc. Blaga a votat toate proiectele și legile acestui Guvern responsabil pentru catastrofa economică în care se zbate țara. Blaga a susținut oficial Guvernul și toate măsurile încetățenite de acesta. Ei sunt o apă și un pământ. Faptul că acum Băsescu, Boc și Blaga s-au luat la bătaie în PDL, e o altă discuție. Pe mine, ca simplu român afectat de criză și de inconștiența guvernamentală, bătălia lor mă lasă rece. Vasile Blaga nu este cu nimic mai diferit decât premierul Emil Boc”, concluzionează Bogdan Teodorescu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998