CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bogdan Teodorescu: ”Viitorul PDL va fi decis de un numar restrans de oameni”

0 comentarii / 1520 vizualizări / 6 martie 2011

Viitorul PDL va fi decis de un număr foarte restrâns de oameni care vor pendula între realitatea că gruparea lui Vasile Blaga este pe val, momentan, în partid, și dorința lui Traian Băsescu de a nu pierde din mână frâiele formațiunii, explică analistul politic Bogdan Teodorescu, în exclusivitate pentru Inpolitics
.
”O răfuială disproporționată”
”Ceea ce s-a vrut să pară o bătălie politică între conservatori și reformatori a fost o răfuială disproporționată. Cele trei personaje care și-au asumat rolul așa-zisei reforme sunt nespecifice PDL și, ceea ce este important, sunt încă neapartenente acestui partid. Sunt noi în PDL. Nu au responsabilități majore politice și nici nu au parcurs vreun drum în spiritul vechiului sau noului PDL. Ei nu sunt ca Elena Udrea, care este nouă în PDL dar a urmat, totodată, un drum organizațional. Cei trei sunt complet nimeni.

”Reformatorii au bube și nu au cum să vorbească despre morală”
Sunt toți cu bube și este greu să acceptăm ca ei să vorbească despre morală dacă ne uităm în istoria lor recentă. După ziua de sâmbătă, PDL nu a pierdut absolut nimic din punct de vedere organizațional. Viitorul va fi decis, însă, în baza unor negocieri între un număr foarte restrâns de oameni. Viitorul va fi decis între realitate și dorință. Realitatea pare a fi, în prezent, una avantajoasă pentru gruparea lui Blaga. Dorințele sunt ale lui Traian Băsescu care nu vrea ca Vasile Blaga să câștige tot partidul”, explică Bogdan Teodorescu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998