CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bold, noul arhitect-sef. Nicusor in 2016: ”Adrian Bold va fi demis, a semnat sute de documente ilegale”

3 comentarii / 3916 vizualizări / 18 noiembrie 2020

În urmă cu aproape un sfert de secol, Adrian Bold prelua funcția de arhitect-șef al Capitalei, în mandatul dreptei. Activitatea lui a fost doar un lung șir de controverse, acuzații, dosare penale, anchete de diverse feluri, demiteri și reveniri perpetue, ca un Hopa Mitică.

Bold a dat autorizații, de-a lungul vremii, pentru construcții care au urîțit fața orașului, de la Cathedral Plaza la clădirile turn din Piața Victoriei; a vrut să schimbe locul Catedralei Neamului, spre stupefacția Patriarhiei, a susținut borduriada lui Videanu și a fost acuzat public în repetate rînduri că e un vîrf de lance al cercurilor de interese imobiliare apropiate de Băsescu și PD, ori că a falsificat documente.
De la corpuri de control pînă la Curtea Constituțională, via DNA ori Parchetul General, Bold pare să nu fi ratat nicio instituție de gen, și nu neapărat pentru lucruri frumoase.
În campania electorală din 2008, toți candidații importanți pentru primăria generală, Blaga, Orban, Diaconescu, Guşă s-au pus de acord public că Bold trebuie eliminat din schemă.
Candidatul PNL, Ludovic Orban, s-a arătat cel mai nemulţumit de Bold, declarând că acesta „este un om cu care nu se poate lucra”. Orban a mai declarat, la o dezbatere electorală, că va organiza un concurs public pentru ocuparea postului de arhitect-şef al oraşului.

Primarii Sorin Oprescu și Gabriela Firea l-au dat, pe rînd, afară.

Încă mai halucinant, cel mai pornit împotriva lui Bold era, în 2016, fix noul primar Nicușor Dan.
Pe atunci, candidatul USB la Primăria Capitalei spunea la B1.ro că o prioritate a mandatului său va fi demiterea arhitectului şef al Capitalei, Adrian Bold. “Va fi demis foarte, foarte repede, în câteva săptămâni. E o promisiune fermă. Adrian Bold a semnat zeci, poate sute de documente ilegale.”

Nicușor e azi starostele Bucureștiului.
Dar highlander-ul rămîne.
Presa de azi informează că Adrian Bold revine ca arhitect-șef în mandatul PNL-USR/PLUS.
Fără concurs, desigur, că doar nu suntem în campanie.
La 22 de ani de la prima numire în mandatul lui Viorel Lis – după alți doi ani ca adjunct-, omul despre care s-a spus nu o dată că a sluțit fața Capitalei revine pe ușa din față, cu onoruri. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Nespălații din Mucurești au ales să rămână la fel de împuțiți și proști.
    Plicușor Muculeț le poate oferi tot ce are el voie de la Securitate să le ofere. Puțină muie electorală și în rest muie de alte feluri.

  2. Firea, prinsa de Nicusor Dan cu un fake news de proportii: „I-a detonat in fata. E de rasul-plansul fiecare postare a sa, dar asta le-a intrecut pe toate”
    https://www.aktual24.ro/firea-prinsa-de-nicusor-dan-cu-un-fake-news-de-proportii-i-a-detonat-in-fata-e-de-rasul-plansul-fiecare-postare-a-sa-dar-asta-le-a-intrecut-pe-toate/

    • Știrea mandatului actual e că sunteți nespălați la găoază pentru că SRI l-a obligat pe Lucovid să nu vireze banii către PMB. Abia peste 4 ani vă veți spăla la găoază.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998