CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bombă: afaceristul Viorel Cataramă, la un pas de șefia Crucii Roșii

7 comentarii / 3548 vizualizări / 26 mai 2023

Mîine au loc alegeri pentru șefia Crucii Roșii România, după ce actualei președinte, Principea Margareta, i se încheie cele două mandate regulamentare. Surpriza vine din faptul că noul președinte are toate șansele să fie afaceristul miliardar Viorel Cataramă, care va concura mâine împotriva Cameliei Șucu.
Conform unor surse din interior, Cataramă, care deține funcții de conducere în Crucea Roșie de aproape un deceniu, este marele favorit, avînd de partea sa cca.33 de filialele județene.
De-a lungul anilor, șefia Crucii Roșii a fost deținută de personalități de prim rang ale vieții politice, științifice, militare șamd, de la prințul Dimitrie Ghica, Alexandru Marghiloman, generalii Nicolae Pârvulescu ori Constantin Burada la mitropolitul Nifon, academicianul Vasile Marza ori prințesa Margareta. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Si cu ce a inobilat Margareta Functia de sef al Crucii Rosii?
  E adevarat ca o Catarama nu va aduce stralucire functiei respective, dar in general valoarea unei personalitati in final rezida prin urmasul ca l-a pregatit temeinic si il lasa.
  Care este urmasul Margaretei?
  Oare noi romanii nu suntem in stare sa gasim oamenii potriviti pentru functiile respetive?

 2. Ia te uită! E ceva de furat și la Crucea Roșie.

 3. @Divinul Teo de furat e puțin. Însă la vasta experiență de pus cruce la atâtea fabrici de mobilă, se caută omul potrivit care să pună cruce neagră și peste Crucea Rișie.

  • Ciordel Vataramă a ciordit și de la SAFI. A scăpat basma curată.

 4. De ce pe masinile de SALVARE ni mai este inscriptionat semnul de CRUCE ROSIE ? Dna Margareta nu a sesizat acest lucru? La turci, pe masini, exista semiluna rosie. Cine si-a bagat coada si aici si de ce? Poate ne explica dl. Bogdan. Multumesc.

  • Maria, aceasta este opera antihristilor.

 5. Diupă opinia mea,n-au facut-o antihriști ci nepăsarea și letargia noastră de-acum istorică! Am fost destui criticați și înjurați ( eu mai puțin,sunt un nimeni) din tagma nebunilor care urlau în deșert că ni se pregătesc lucruri groaznice.
  Degeaba,vânare de vânt…Acea cruce dispărută ca simbol de pe salvări nu este de azi de ieri ci de mai bine de 17 ani doar că lumea sesizeaza greu, lucruri importante,darămite mărunțis de acest gen.
  Ticăloșii planetei au un plan,o agendă si o îndeplinesc pas cu pas,azi nici măcar nu se mai obosesc cu tertipuri, o fac pe față!
  Mizeria ,,societății deschise,corectitudinii politice wok,B.L.M și alte tâmpenii au expandat în lume din statul satanic după cacealmaua 9/11,când era atât de simplu să-și foloseasca omul trezvia și să se întrebe cum mama deavului topești oțel cu Kerosen?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998