CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Bomba alegerilor: ”Prezenta va fi mult sub 30%”

7 comentarii / 2508 vizualizări / 10 noiembrie 2020

Alegerile parlamentare din 6 decembrie vor marca cea mai scăzută prezență la vot din istorie și vor constitui o grea lovitură pentru democrație, în ansamblu.

Informația a fost difuzată de sociologul Vasile Dîncu, directorul IRES, ieri seară, la TVR Cluj: ”Participarea la vot pe 6 decembrie va fi mult sub 30%, va fi cea mai slabă participare” a spus el.
Sociologul a mai atras atenția, legat de guvernul Orban: ”Acest guvern nu rezultă din alegeri, este un guvern fabricat și nu este legitim. Va fi foarte greu pentru noi să putem comunica electoratului nostru proiectele pe care le avem, pentru că nu toți sunt pe internet. Vrem să voteze numai 10% dintre români? Este imposibil să fie un guvern și un parlament legitim dacă votează numai cei din social media. Nu putem să sacrificăm legi pentru voturi, nu cred că democrația trebuie sacrificată pentru voturi. Obsesia unor alegeri în acest moment s-ar putea să ne ducă pe buza gropii”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Prezența reală este irelevantă.
  STS va raporta o prezență record.

  Peste o săptămână ne vom bucura cu toții de efectele organizării alegerilor în plină pandemie, în cea mai solidă securistocrație a planetei, Uniunea Sovietică Ailaltă. Juma’ de milion de infectați pe zi?!?

 2. castiga cine „numara” voturile, nu? cum este cu programele „scapate” de cia – aka factiunea „democratilor satanisti” din nato de Romania? vorbim de programele hammer si scorecard cu care au castigat alegerile alesii deep-shit?
  https://wentworthreport.com/2020/11/07/hammer-and-scorecard-lt-gen-mcinerney-explains-the-election-hack-by-democrats/

 3. Dar de ce s-ar teme Vasile Dancu de o participare redusa la vot? De regula, mesedeaua era infricosata de o participare ridicata, nuicidecum de una scazuta. Si de ce ma rog nu poarta de grija pesedelei ci democratiei? E vreo constiinta nationala, acest Dancu?

  • Mermeleaua v-a dat liber la rapt electoral. Aveți verde pentru un mandat întreg numai voi, Se Re Ii.

   Vom vedea cât rezistă oamenii fără să vă linșeze pe stradă. One by one. :))))))))))

   • A scapat el Dragnila, bolovane, o scapa el si Orban

    • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

     Puțoi prost, Orban va fi îmbătat de mulțime, prostovanul ăla altceva nu merită.

     De futut era vorba chiar despre voi, SRI.

 4. 30% e prea mult .Nu ar trebui sa mearga nimeni,doar asa putem scapa de aceasta clasa politica tradatoare,vanduta si antinationala.Mergand la vot romanii nu vor face decat sa isi prelungeasca agonia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998