CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba: Alessandra Stoicescu confirma ca vrea in politica

5 comentarii / 4181 vizualizări / 14 martie 2019

După Rareș Bogdan, încă o vedetă a presei își anunță interesul pentru intrarea în politică, fie și într-un viitor nu neapărat imediat, e vorba de Alessandra Stoicescu.
Declarația a fost făcută în această seară, într-un dialog la Antena 3 cu Ion Cristoiu, pe tema ziariștilor care nu au motive să nu intre în politică, mai ales că cele două domenii se asemănă, pînă la un punct.
”De ce un jurnalist mare nu poate ajunge în politică? Și dumneavoastră puteți intra în politică!” a spus Ion Cristoiu, la care jurnalista a replicat fără ezitare, zîmbind misterios: ”Și eu. Cînd va fi momentul. Acum avem o menire importantă!” lăsînd să se înțeleagă, mîngîindu-și sugestiv burtica, faptul că prioritatea, acum, e copilul pe care urmează să-l nască.
”Cele două (meniri) nu se exclud” a comentat analistul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Senzational!
  In sfarsit, avem posibilitatea de a vota in politician adevarat, care ne va lumina orizontul. Astept acest moment de o viata,
  Marturisesc faptul ca nu am mai participat la vot din duminica Orbului 1990, scarbit de intreaga clasa politica. Acum, insa, blazarea a disparut, iar sufletul mi-e plin de speranta. Cu aceste mari doamne ale politicii, precum Gabi Fuie Mirea, Sandra Suie Moicescu si Rovana Sulfina Plumb vom scoate Romania din criza si ne vom afirma in lume. Va invit la mitingul de sustinere a MSD de azi, de maine si din cate saptamani au mai ramas pana la bot

  • Poți oricând vota Muie Rareș Bogdan, Muie Dan Barna, Muie Dacian Cioloș, Muie Siegfried Mureșan, Muie Eugen Tomac, Securitatea a făcut tot posibilul să mulțumească prostovani ca tine.
   Special pentru cretinii retardați ca tine au fost create Noua Republică, Forța Civică, PDL, ARD, ProRomânia, PMP, USR, PLUS, iar laboratoarele pline de doctori plagiatori de la Mihai Cinteză și Ștefan Gheorghiu deja mai coc un partid nou-nouț. Nu dispera, prostovanii ca tine vor fi mulțumiți.

   • Ramane de vazut cine ia mai multa suie la vot, SRI sau MSD. A mai ramas putin pana la bot

    • Să nu uitați să protestați la ambasade și să dați foc la tomberoane că nu vi se dă voie să votați de 9 ori pe secundă. Mâna întinsă fără puțină emoție se lasă cu mici la munte și la mare, caz în care toată Securitatea își ia o muie de proporții naționale.

 2. Si tot ei vor fi crezuti.Coana UE ne va arata cu degetul.La ei tot agenturili conduc…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998