CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Bomba Alinei Mungiu: Ponta, vindut de pesedisti in schimbul votului intr-un tur

4 comentarii / 4513 vizualizări / 26 ianuarie 2016

Politologul Alina Mungiu face o dezvăluire cutremurătoare într-un material dat azi publicității și despre care afirmă că este susținută de probe concrete aflate în posesia sa. Mai precis, ea spune că fostul premier și lider pesedist Victor Ponta ar fi fost vîndut de propriul partid în schimbul promisiunii PNL că legea alegerilor locale cu votul într-un singur tur, care avantajează aleșii social-democrați, nu va fi modificată.

”Nişte oameni de la PSD mi-au scris să se plângă că ei ar fi agreat la plecarea lui Victor Ponta în schimbul promisiunii că de legile electorale nu se mai atinge nimeni şi deci, pe scurt, ei sunt partea înşelată şi liberalii partea ipocrită în această afacere. La aceste observaţii răspund următoarele. Numai voi ştiţi de ce aţi agreat la plecarea lui Victor Ponta, care nu era o prioritate pentru manifestanţi şi nu a fost înţeleasă de nimeni. Iar în rest nimeni, dar absolut nimeni nu avea dreptul în zilele manifestaţiilor de la Colectiv (…)să facă vreo înţelegere contra celor din stradă şi a oamenilor din spatele României Curate, vreun milion şi jumătate în acele zile, pentru care cele două tururi erau punctul unu pe agenda. O asemenea păcăleală şi trişare ordinară nu e posibilă pentru că, dacă vreodată ar ieşi la iveală, ar fi sfârşitul politic al celor care au făcut-o. Nu apăr pe nimeni de la administraţia prezidenţială, oricum au arătat în zilele acelea, ca şi la formarea guvernului, că şi ei trebuie să se spele ca şi restul clasei politice, dar explic, clar, sper, de ce o asemenea înţelegere nu se poate respecta şi nici încheia, poate altfel decât prin demisia celor care recunosc că au făcut-o” afirmă politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Madama politolog sa ne lase in pace.Toate sforariile ei au adus pe capul romanilor trei japite de presedinti.In 1996 pe emilut cel infrant de care ne-am lamurit intr-un an; in 2004 pe base care ne-a vandut ca iuda pe Hristos, catre UE, licuriciul de peste ocean si camarilei blonde ce a furat in 3 ani si 4 luni cat a furat PSD in 15 ani si PNT-CD in 4. In 2014 ne-a procopsit cu tamplarul neamt si mut de la Sibiu. A realizat acest fapt in colaborare cu SRI-coldea,care ramanea fara servici daca iesea ponta prezidel, cooperand cu reteaua de facebook-usisti a lui Iohanis a profitat de naivitatea imbecila a tinerilor cu mintea odihnita de prin diaspora, care au trasat sarcini babalacilor habarnisti din tara cum sa voteze. Ma bufneste rasul cu cei 1,5 milioane din spatele Romaniei curate cand madama este murdarita de finatarile lui soros pe care nu le poate justifica

  2. ”Iohanis a profitat de naivitatea imbecila a tinerilor cu mintea odihnita de prin diaspora, care au trasat sarcini babalacilor habarnisti din tara cum sa voteze. ” Despre diaspora numai de bine! S-au isterizat sa-l puna pe Iohannis, asmutiti de haitele de propagandisti , dislocati in Europa, prin toate marile orase si de la care , o mare parte si-au luat ”malaiul”. Dar ”babalicii habarnisti” din tara, sunt parintii si bunicii vostri! Adica, cei care au construit o tara, de pe urma muncii carora, traiti voi si acuma! Pentru ca, de 26 de ani , tara se dezintegreaza si voi , generatia tinara, in loc sa faceti ceva bun pentru ea, pentru voi si copiii vostri, va luati lumea in cap, sau nu va implicati cu folos in resetarea ei !

  3. Avem tara pe care ne-am construit-o si pe care ne-o meritam!

  4. …pas cu pas isi iau tara inapoi. Daca fraierii de psdei au facut o asemenea tranzactie merita sa stea 100 de ani in opozitie. Dar mi-e teama ca nu e doar atat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998