CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba anului: Basescu anunta ca revine in politica dupa Cotroceni

0 comentarii / 1565 vizualizări / 27 februarie 2013

Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Viena, ca ramane in continuare in viata politica si dupa ce i se termina mandatul pentru ca nu poate fi pensionar.

„Pentru ca unii au spus ca sunt dictator, pot sa imi dictez memoriile, dar nu sa mi le scriu. Recunosc ca am spus ca dupa ce imi termin mandatul nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu mai vreau sa fac poltica”, a spus Traian Basescu, la o intalnire cu romanii din Austria.
„Eh, am spus ca nu ma intorc in PDL in 2014, dar am mai spus eu si ca demisionez in cinci minute”, a completat seful statului, conform ziare.com. Traian Basescu precizat ca, in momentul in care i se termina mandatul de la Cotroceni, va lua o pauza de 3 saptamani in care va pleca undeva cu sotia sa si nu va raspunde la telefoane, dupa care va reveni pe scena politica. Ramane insa de vazut daca se va intoarce in PDL sau va alege o alta forma pentru a reveni in viata politica.
„Ce este sigur este ca dupa ce predau cheile de la Cotroceni, nu cheile de la Palat, ci de la seifuri, cele cu documente, cred ca imi iau sotia si as merge vreo 2-3 saptamani undeva sa fiu sigur ca nu suna nimeni. Stiti ca un presedinte nu are prevazut concendiu. Mi-as dori trei saptamani in care sa nu am obligatii fata de stat si vedem apoi ce va fi, dar am ajuns la concluzia ca nu pot fi pensionar”, a incheiat Basescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998