CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba: Deutsche Welle sugereaza ca Iohannis e in pericol sa piarda

3 comentarii / 4515 vizualizări / 14 noiembrie 2019

O analiză neașteptată pe siteul postului german Deutsche Welle sugerează azi că președintele Klaus Iohannis e în pericol real de a pierde alegerile, pe fondul unor erori comise, și că e necesară o mobilizare solidă în ajutorul său. Analiza e cu atît mai interesantă cu cît aparține unui jurnalist vehement anti-PSD și adulator iohannist, l-am numit pe Petre Iancu.

”Profitând de dezbinarea românilor şi de incompetenţa, ori lipsa de experienţă a liderului USR, partidul ciumei roşii probează că a supravieţuit, propulsând-o pe Dăncilă în turul doi al prezidenţialelor. Nu-i puţin, după colosalele nefăcute şi eşecuri înregistrate de PSD din 2017 încoace.

Or, tristul succes electoral recent al PSD ar putea fi potenţat notabil.

Fiindcă abandonul lui Iohannis i-ar putea determina pe mulţi anticleptocraţi frustraţi şi de înfrângerea ruşinoasă, parţial interdependentă, a unor Barna şi Paleologu, să-l pedepsească pe arogantul şef de stat, fie prin neprezentarea la urne, fie prin ştampilarea numelui cel odios. Astfel s-ar reconsolida cleptocraţia. Un escape room poate fi amuzant. Dar preşedintele închis în el nu-i fitecine. E şeful statului şi-ar fi bine să fie alţi cinci ani. Nu e deci singur, în capcana din care nu ştie să iasă. Împreună cu el e un popor întreg, captiv demult şi el. Nu pare în stare să se elibereze fără ajutor. Să nu i-l refuzăm” scrie analistul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Articolul e o manipulare de doi lei cum ca-n cazul prezentei mici la vot pierde tovarasul Iohannis cinci ani de viata de huzur si lux la Cotroceni. Nu prea inteleg cum astfel de ipochimeni se numesc jurnalisti, din moment ce autorul scandeaza practic o lozinca in textul sau: ,,Iohannis Romania, stima noastra si mandria!”

  2. Iote , na , cum pârțul care poartă prenumele unui Apostol şi numele unui luptător român , ne scoate pe noi , ne-iohaniştii , din popor.
    Bă , bolundule , unde-i poporul ăla întreg captiv ? Bă , zărghitule , bă dezmembratule , bă manipulatule , deschide ochii , crăcănează-i bine că altfel ne bagi în vreun război civil. Cretinule !

  3. SEku a decis : Iohannis la PUSCARIE !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998