CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba: fostul ministru Daniel Chitoiu abandoneaza politica

0 comentarii / 2377 vizualizări / 11 ianuarie 2016

Fostul ministru liberal al Economiei, Daniel Chițoiu, în prezent secretar general al partidului lui Tăriceanu, face un anunț spectaculos pe Facebook, potrivit căruia a decis să se retragă din politică, la doar 48 de ani.

”Dragi colegi și dragi prieteni,

La acest început de an am luat decizia de a renunța la funcția de Secretar General ALDE și de a face pașii necesari retragerii din viața politică pentru perioada ce va urma, astfel încât să pot dedica mai mult timpul activității profesionale.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în carierea mea politica, pentru prietenia și colegialitatea pe care mi le-ați arătat de-a lungul timpului, pentru încrederea pe care ați avut-o în proiectele noastre.

Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, dar am ținut cont de considerente de ordin personal atunci când am decis să fac acest pas.

Voi rămâne un liberal, un om dedicat ideilor și principiilor de dreapta, un susținător al ALDE și al proiectelor sale.

Pentru a nu exista motiv de speculație cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotărâre unilaterală în urma căreia am decis să îmi dedic mai mult timp activității în mediul privat.

Rămân membru ALDE și privesc cu încredere viitorul formațiunii noastre politice în fața alegerilor locale și parlamentare din 2016!

Vă multumesc,

Daniel Chițoiu

Membru ALDE”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998