CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Bomba generalului Predoiu: SIE a trecut in rezerva politicieni acoperiti

2 comentarii / 4185 vizualizări / 28 iunie 2022

Fostul șef al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, a recunoscut azi că în cadrul serviciului condus de el au activat politicieni-ofițeri acoperiți, care au fost la un moment dat trecuți în rezervă.

Prezent la emisiunea lui Ionuț Cristache de la Evz.ro, Predoiu a fost întrebat direct dacă în SIE sunt politicieni ofițeri acoperiți. Fostul șef operativ al spionilor a răspuns că nu în mandatul său, dar că la preluarea mandatului, în 2005, au existat asemenea politicieni, moșteniți din alte vremuri, care au fost trecuți, însă, în rezervă, fenomen care se petrecuse și în mandatul predecesorului său în funcție.
”Erau, și au fost trecuți în rezervă. Nu au rămas pe motive de eficiențe. Nu pot să vorbesc și pentru SRI” a spus Predoiu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. saracu… e sincer , cine il „incalzeste” si pentru ce,au supravetuit nazistii,comunistii,erau cu milioanele el pentru cati acoperiti a devenit vocal

  2. Cei mai mari mincinoși sunt securiștii!..Chiar credeți că ăsta spine adevărul?! Au rămas destui acoperiți și în politică, fiți sigur de asta!..Ce mai contează că sunt de la SIE, SRI, SPP, DGIA, M.I, MAPN, etc?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998