CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba in procesul lui Ponta: martor santajat si amenintat de procuror

6 comentarii / 12716 vizualizări / 24 iunie 2016

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judecă dosarul „Turceni – Rovinari”, în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor. De asemenea, la ÎCCJ s-a prezentat și senatorul Dan Șova, trimis în judecată în același dosar.

În cadrul ședinței de judecată a căzut o veritabilă bombă, în sensul că martorul Octavian Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, a declarat în fața magistraților ICCJ – și s-a consemnat la dosar – că a fost chemat informal de procurorul Jean Uncheșelu și timp de 3 ore acesta i-a cerut să declare că știe de o înțelegere între Șova, Ciurel și Ponta prin care să-i se dea bani lui Ponta. Pentru că Octavian Graure a spus foarte clar ca nu știe de așa ceva, procurorul Uncheșelu l-a amenințat că îl va aresta și că va sta 15 ani în închisoare. După ce Graure a refuzat să spună ceva despre care nu avea cunoștință, procurorul i-a înmînat un proces verbal din care rezulta că e suspect și l-a dat afară din birou.
Interesant de menționat că o acuzație similară i-a fost adusă lui Uncheșelu și de către fostul președinte Traian Băsescu, acesta declarînd într-o emisiune TV că procurorul a cerut mai multor persoane anchetate să spună ceva negativ la adresa liderului popular. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Această este procuratură din țară această reformată de Traian Basescu și continuată de Iohannis. Ce țară avem?

  2. […] Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judecă dosarul “Turceni – Rovinari”, în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor. De asemenea, la ÎCCJ s-a prezentat și senatorul Dan Șova, trimis în judecată în același dosar, informeaza inpolitics.ro. […]

  3. […] Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judecă dosarul “Turceni – Rovinari”, în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor. De asemenea, la ÎCCJ s-a prezentat și senatorul Dan Șova, trimis în judecată în același dosar, informeaza inpolitics.ro. […]

  4. In legatura cu procurorul Uncheselu,eu nu cred,acstea sunt niste fumigene create de exrocii Ponta ,Sova <Basescu si altii ca este tara plina de hoti si pugasi..Culme ca sunt desbatute de RTV si Antena 3,unde misuna toti pungasii societatii romanesti.DACA NU IESIM IN STRADA SA-I DAM JOS PE PARLAMENTARI CARE VOTEAZA LEGI PENTRU IEI SI CEILALTI HOTI CA IEI,OSA AJUNGEM LA SAPA DE LEMN!

    • Fratioare nu te mai produce public pana nu inveti sa scrii. Pentru ca scrisul este emanatia gandirii iar daca gandirea ti-e ca ce ai scris … vai si’amar….

  5. This article is very useful, it helps me to know something very interesting and new matters. KEEP US UPDATED

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998