CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Bombă: Judecătoarele care l-au condamnat pe Duță, la un pas de excluderea din magistratură

4 comentarii / 3739 vizualizări / 28 septembrie 2022

Inspectia Judiciara a inceput cercetarea disciplinara a judecatoarelor CAB Daniela Panioglu si Alina Gulutanu pentru exercitarea functiei cu rea credinta in operatiunea de condamnare a dr. Lucian Duta, caruia i-au facut proces de intentie cum ca ar fi fost pe blat cu procurorii Teodor Nita si Gigi Valentin Stefan de la PCA Constanta. Miroase a excludere din magistratura, scrie siteul Luju.ro.

Inspectia Judiciara a declansat cercetarea disciplinara impotriva judecatoarelor Daniela Panioglu si Alina Nadia Gulutanu de la Curtea de Apel Bucuresti. Acuzatiile vizeaza operatiunea de condamnare a dr. Lucian Duta, fost sef al CNAS, caruia Panioglu si Gulutanu i-au facut proces de intentie cum s-ar fi aflat in complicitate cu procurorii Teodor Nita si Gigi Valentin Stefan de la Parchetul Curtii de Apel Constanta. De altfel, cercetarea disciplinara a fost inceputa ca urmare a plangerii formulate la Inspectia Judiciara de cei doi procurori.

Concret, judecatoarele Daniela Panioglu si Alina Nadia Gulutanu sunt cercetate disciplinar pentru comiterea a doua abateri disciplinare:

-”utilizarea unor expresii inadecvate in cuprinsul hotararilor judecatoresti sau al actelor judiciare ale procurorului ori motivarea in mod vadit contrara rationamentului juridic, de natura sa afecteze prestigiul justitiei sau demnitatea functiei de magistrat” (abatere disciplinara prevazuta de art. 99 lit. s din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor);

-”exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, daca fapta nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni. Sanctiunea disciplinara nu inlatura raspunderea penala” (abatere disciplinara prevazuta de art. 99 lit. t din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor). (Mai multe aici)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. ”exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, daca fapta nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni. Sanctiunea disciplinara nu inlatura raspunderea penala”-
  -ca continut (!) juridic
  textu e plin de caca-maca.

 2. “caca-maca” e in mintea celor care n-au habar de drept!
  … “exercitarea functiei cu rea-credinta” nu este “caca-maca”, ci se traduce ca tu, judecator, nu ti-ai facut treaba!… iar “utilizarea unor expresii inadecvate in cuprinsul hotararilor judecatoresti (…)” = lipsa impartialitatii!
  Judecatorul nu este pus acolo sa faca nici analiza pe text, nici sa “imparta dreptatea… duh!”, ci sa verifice daca o fapta este prevazuta in codul penal!
  Cei doi procurori de la Constanta – pe bune dreptate – dintre care unul Procurorul General la o Curte de Apel (!!!!!), s-au trezit judecati in procesul lui Duta, desi nu erau pe nicio lista sau intimati in proces!
  Inainte a face astfel de afirmatii, citeste – pe-ndelete – articolul (in extenso) de pe luju.ro (cand, vreodata, intr-o lume guvernata de un sistem de drept, fie el Roman sau Cutumiar, un judecator si-a permis sa UZURPE o functie?!?! – si nu, nu e imlortant sa bagam coruptii l parnaie, ci sa ne respectam legile! – iar la judecatori, asta este mandatory!!!!)
  Dreptatea o faceau fie monarhii – unsii lui Dumnezeu, pe Pamant, fie o imparteau aia prin regimurile totalitariste! – nicidecum niste terchea-berchea, cu pensii speciale!
  Azi un ou… maine un bou!
  … abia astept (evident ca NU!!) sa va vad cand un (o) cretin (a) de judecator (are) va fi bagat pe cineva la puscarie, uite asa… ca a putut!
  Tara “fara de lege”, o tara a “faradelegilor” porneste de la JUDECATORII care ajung ei sa se situeze deasupra legilor!
  Niciodata scopul nu trebuie sa scuze mijloacele… asta daca mai vrem sa traim liberi, asta daca mai vrem sa ne aducem copiii pe lume, intr-o astfel de societate!
  PS: ca sa nu mai fie nevoie sa cauti https://m.luju.ro/dezvaluirile-luju-s-au-confirmat-exclusiv-inspectia-judiciara-a-inceput-cercetarea-disciplinara-a-judecatoarelor-cab-daniela-panioglu-si-alina-gulutanu-pentru-exercitarea-functiei-cu-rea-credinta-in-operatiunea-de-condamnare-a-dr-lucian-duta-caruia-i-au-f

 3. … hai ca mai pe intelesul, tau si al tuturor, detalii pe G4 (oficiosul altora!)
  https://www.g4media.ro/inspectia-judiciara-a-deschis-al-treilea-dosar-disciplinar-pentru-judecatoarele-curtii-de-apel-bucuresti-daniela-panioglu-si-alina-nadia-gulutanu-judecatoarea-panioglu-suntem-supuse-unei-autentice.html
  Justitia nu poate fi “tranzactionata” pentru nimeni, niciodata!… altfel tara fara de lege scrie pe noi!

 4. Omul e infractor si ca orice infractor treb.sa plateasca. Scurt.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998