CURS VALUTAR

Bomba lui Basescu: ”Serviciile secrete – implicate in alegeri prin mobilizarea electoratului”

6 comentarii / 2486 vizualizări / 14 iunie 2019

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat azi, la B1 TV, că serviciile secrete autohtone, cu SRI în frunte, se implică în alegeri prin mobilizarea electoratului și prin aruncarea de informații secrete în spațiul public, în campaniile electorale.

Întrebat în direct de un telespectator cît de reale sunt informațiile că SRI și alte servicii secrete se implică în alegeri și pot influența votul a milioane de oameni, Băsescu a răspuns că ”E o exagerare. Unde se implică ele este în mobilizarea electoratului. Se implică în mod mai discret ori mai puțin discret. Sau scot niște bombe de la secret și le împing în spațiul public în plină campanie”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Foartre discret au ridicat PNL de la 14 la 29%……furandu-i pe altii.

  2. La fel de discret au faultat ALDE si au impins in teren PRM si PRO.Asta chiar ne crede fraieri. Chiar si asociatia culturala UDMR,la citi unguri au plecat afara, de unde sa mai aiba 5%?Si astia au fost ridicati cu cricul in diferite judete pentru ca in HARCOV nu mai aveau cu cine.

  3. Un nenorocit si un hot!Cel mai mare hot de după dec89!Si poporul roman in prostia lui i a dat imunitate ani de zile,președinte, senator acum europarlamentar!Bravo națiune!Ma rog ,e susținut si de neno aia de americani…!

  4. Poate ca e adevarat, poate ca minte. Oricum nu mai conteaza, individul e discreditat si la fel de mort politica, ca atunci cand inca mai era presedinte iar SRI i-a prezentat public parasuta personala, la pachet cu alte doua boarfe de provincie, cazate tustrele la hotel Bristol din Paris. Bugetare, toate. Trai nineaca.

    • Iar esti bou.

  5. BTI, ar trebui sa preiei postarea lui Gelu Visan despre fraudarea alegerilor si declaratia lui MRU din 2014 despre STS.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *