CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba lui Ghita: in SRI lucreaza ofiteri straini

2 comentarii / 6614 vizualizări / 15 martie 2018

După ce a vorbit, anul trecut, despre suspect de strînsa colaborare a cuplului Coldea – Kovesi cu agenți ai CIA din ambasada americană, Sebastian Ghiță merge mai departe și face o dezvăluire încă și mai tare, în primul episod al interviului dat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Anume că în SRI lucrează ofițeri străini.

Vorbind astfel, despre scopul dezvăluirilor sale privind abuzurile lui Coldea, fostul deputat spune:

”Mă aşteptam să apară la nivelul Serviciului Român de Informaţii nişte semne de întrebare. Nu toţi ofiţerii de acolo, şi mai ales ofiţerii români de acolo (s.n.), nu toţi ştiau ce face Florian Coldea, ce fac alţii care lucrau împreună cu el şi am crezut, sincer, că la un moment dat nişte mecanisme interne de verificare vor aduce clarificări. Şi uite că s-a şi întâmplat”.
Coincidență interesantă, tot ieri, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut Comisiei SRI să facă verificări pe o temă similară, dar avînd în epicentru DNA:

„Există informaţii potrivit cărora o serie de ofiţeri ai unor servicii străine ar fi fost prezenţi în sediul central al DNA.Sigur că această întrebare eu am să rog să o adreseze Comisia de verificare a activităţilor SRI, dacă ei sunt la curent cu prezenţa acestor persoane, dacă informaţiile se confirmă sau nu se confirmă”, a spus Tăriceanu, într-o intervenţie telefonică la România TV. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. SRI este condus de ofiteri si agenti straini, acesta este adevarul!

  2. […] Sursa: […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998