CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba lui Gusa: Tokes, platit de UDMR pentru a renunta la concurenta in alegeri

0 comentarii / 1492 vizualizări / 7 mai 2012

Fostul deputat Cozmin Gușă aruncă o bombă politică de proporții, anunțînd, în direct la Realitatea TV, că între UDMR și formațiunea lui Laszlo Tokes a intervenit un aranjament financiar pentru ca acesta să nu mai concureze formațiunea lui Kelemen Hunor în alegeri, una dintre principalele dureri de cap ale udemeriștilor din ultimul an.

Înființat nu demult de controversatul pastor Laszlo Tokes, Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), a ajuns la un scor electoral de peste 3% la nivel național, grație puternice susțineri pe care o are în Secuime. Spaima că voturile maghiarimii, cca.7% la nivel național, s-ar putea dispersa în două direcții făcînd ca ambele partide să pice sub pragul electoral, i-a împins pe liderii UDMR la manevre disperate, inclusiv susținerea alegerilor comasate ori a anticipatelor.
Iată, însă, că potrivit lui Gușă, UDMR a scăpat, recent, de amenințarea PPMT grație ”unei înțelegeri pecuniare cu Laszlo Tokes”, despre care nu a oferit alte detalii.
Despre cîți bani să fie vorba, din ce surse, plătiți sub ce formă și cu ce consecințe oficiale, iată cîteva întrebări spectaculoase care ar trebui, în mod normal, să își găsească răspuns curînd. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998