CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Bomba lui Mungiu: denuntul lui Orban, refuzat de Politeanu

3 comentarii / 7386 vizualizări / 21 mai 2018

Politologul Alina Mungiu aruncă o bombă de proporții azi, într-un material dedicat de acum celebrului denunț penal al lui Ludovic Orban contra Viorică Dăncilă. Mai precis, Mungiu afirmă că pentru introducerea denunțului la parchet, a fost contactat prima dată grupul Inițiativa România, apropiat Monicăi Macovei, ai cărui membri au depus, anul trecut, denunțul în cazul Ordonanței 13. Numai că, de astă dată, considerînd că e prea de tot, Mihai Polițeanu, fostul șofer al Alinei Mungiu, a spus pas, astfel că s-a recurs la varianta Orban.

”Plîngerea de la șeful opoziției e o minge atît de stîngaci ridicată la fileu, că pînă și trupa fostului meu șofer, o microsocietate civilă anexată Cotroceniului, nu a vrut să se bage. Bine că s-a băgat Ludovic Orban, asta e ca și cum te-ai semna pe armă înainte să te lămurești dacă poți să faci și crima” afirmă Mungiu.

”Dl. Orban mai are și candoarea să spună că a vorbit cu unii care l-au luminat să facă o plîngere penală contra dnei Dăncilă pentru înaltă trădare(…) Cîtă minte poate avea cineva să dea drumul la asemenea aberații, susținute așa de prost în presa securistă că ai impresia că dna Dăncilă trebuie condamnată pentru trădarea limbii române, că doar de asta e vorba la toate orele, nu înțeleg unii ce spune ea, își vine să crezi că atunci cînd nu era o femeie prim ministru și erau ei pe acolo curgea claritatea de la palatul Victoria în cadența Clavecinului bine temperat. Trădătoarea!” mai scrie politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. […] Dl. Orban mai are și candoarea să spună că a vorbit cu unii care l-au luminat să facă o plîngere penală contra dnei Dăncilă pentru înaltă trădare. Câtă minte poate avea cineva să dea drumul la asemenea aberații, susținute așa de prost în presa securistă că ai impresia că dna Dăncilă trebuie condamnată pentru trădarea limbii române, că doar de asta e vorba la toate orele, nu înțeleg unii ce spune ea, își vine să crezi că atunci cînd nu era o femeie prim ministru și erau ei pe acolo curgea claritatea de la palatul Victoria în cadența Clavecinului bine temperat. Trădătoarea!”, a scris Pippidi, conform Inpolitics. […]

  2. […] Dl. Orban mai are și candoarea să spună că a vorbit cu unii care l-au luminat să facă o plîngere penală contra dnei Dăncilă pentru înaltă trădare. Câtă minte poate avea cineva să dea drumul la asemenea aberații, susținute așa de prost în presa securistă că ai impresia că dna Dăncilă trebuie condamnată pentru trădarea limbii române, că doar de asta e vorba la toate orele, nu înțeleg unii ce spune ea, își vine să crezi că atunci cînd nu era o femeie prim ministru și erau ei pe acolo curgea claritatea de la palatul Victoria în cadența Clavecinului bine temperat. Trădătoarea!”, a scris Pippidi, conform Inpolitics. […]

  3. Doamna Pippidi, va stimez foarte mult pentru ceea ce faceti si ceea ce sunteti…daca vreti sa va operati de glanda tiroida va pot da informatiile necesare….e pacat ca un om de talia dumneavoastra sa se impiedice de o amarita de glanda.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998