CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Bomba lui Nistorescu: Iohannis, colonel acoperit al serviciilor secrete

19 comentarii / 227039 vizualizări / 21 septembrie 2015

Una dintre cele mai grele figuri ale presei autohtone, unse cu toate alifiile, cum se spune popular, l-am numit pe Cornel Nistorescu, aruncă o bombă de proporții în ultimul său editorial din Cotidianul, afirmînd că actualul președinte e, ca și predecesorul său, ofițer acoperit al serviciilor secrete. Ba, Nistorescu îi devoalează și gradul: colonel.

”Președintele are o problemă serioasă doar cu cei care îl încurcă. În rest, pace bună și somn ușor!” afirmă Nistorescu despre Iohannis, într-un material extrem de înțepător la adresa acestuia.

”Eu unul credeam că legăturile sale cu Germania și mai vechile sale relații cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, îi vor permite să comunice mai ușor și să afle cam ce se pune la cale și cum am putea să ne poziționăm. Abia acum ne dăm seama că Iohannis n-are la cine suna nici în Germania, nici în Luxemburg și nici la Uniunea Europeană. Și că se poziționează și el ca și Train Băsescu. Adică după instinct, după fler, după nevoi și după sentimente. Mai simplu – după ureche” scrie analistul.

”O altă mișcare ”subtilă” a președintelui a fost să ceară pentru a treia oară demisia premierului. Câtă vreme Iohannis nu suflă o vorbă despre cele patru dosare ale lui Vasile Blaga în care este vorba de milioane de euro bani negri nu văd de ce m-aș omorî cu scuturarea lui Victor Ponta. Cazul său pare instrumentat pentru a dirija jocul politic spre o debarcare a guvernului și la instalarea unui ”guvern al meu”. Câți bani negri dislocați din bugetul public au vărsat PDL-ii în conturi proprii și în campaniile electorale? Președintele Iohannis n-ar auzi nici mort o asemenea întrebare. Vlad Moisescu, cel investigat usor-ușor de procurori, a fost omul cu panourile din campania electorală pentru Klaus Iohannis. Zice președintele ceva despre el și despre cazurile păstrate de DNA sub un mare preș al anticorupției?

Ce om delicat și discret este neamțul când e vorba de colegii săi de partid!? Și ce balaur neodihnit este cu Victor Ponta care nu demisionează!

Nu vreau să fac din Victor Ponta un erou. E doar o victimă a trufiei sale. Și el ca și Liviu Dragnea gândesc conducerea PSD-ului ca pe o instrucție cu un pluton. Uneori li se pare că și țara ar trebui să execute câte un salt înainte. Din acest punct de vedere nu este nici o diferență între fostul și actualul lider. Ba, după cum președintele insistă militărește pe demisia căprarului încăpățânat se văd originile sale de colonel” afirmă Nistorescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. […] sursa: inpolitics.ro […]

 2. […] sursa: inpolitics.ro […]

 3. imi amintesc ca fata cazuta avea nistorescu cand a vazut rezultatele exit-poll-urilor la prezidentialele din nov 2014 in studio la tvr. era trist bine.

 4. Nistorescu nu-i Mafalda si nici ghitor in cafea. Daca nu face afirmatii pe ghicite, Nistorescu ori este un calomniator, ori are probe si este un journalist care isi face meseria de a informa opinia publica asupra unei stari de fapt.

  Daca informatia este o nascocire denigratoare si rau intentionata, atunci Iohannis ar trebui sa-l dea in judecata pe Nistorescu. Daca nu are probe, atunci Nistorescu sa-i ceara scuze lui Iohannis sau sa plateasca daune morale, ori amandoua.

  Deocamdata, Iohannis se face ca ploua iar Hotnews tace.

 5. NISTORESCU CA SI CRISTOIU–MANIPULATORI PLATITI DAR PT MINE SUNT RASUFLATI.

 6. Cautati mai adanc si o sa vedeti cine este Iohannis

 7. […] Nu vreau să fac din Victor Ponta un erou. E doar o victimă a trufiei sale. Și el ca și Liviu Dragnea gândesc conducerea PSD-ului ca pe o instrucție cu un pluton. Uneori li se pare că și țara ar trebui să execute câte un salt înainte. Din acest punct de vedere nu este nici o diferență între fostul și actualul lider. Ba, după cum președintele insistă militărește pe demisia căprarului încăpățânat se văd originile sale de colonel” afirmă Nistorescu. (B.I., Sursa: Inpolitics) […]

 8. Romania a fost furata, România este furata, si România va fi furata pana ce pop. va pune mana pe putere, astfel asa va continua la nesfârșit.

 9. Romania este cea mai bogata tara din Europa

 10. FMI fura, UE fura, USA fura etc

 11. Politicienii nu fura ne-a vândut țara la ocultisti

 12. Pentru ca si ei sunt la fel.

 13. Cu ce argumente sau dovezi vine „stimabilul” domn Nistorescu?! Praf in ochii lumii si tras de sfori, la care nu-l intrece nimeni inca decand era presedintele UASCR-ului de la Facultatea de Filologie din Cluj-Napoca… Despre asta ne va spune dumnealui vreodata!?

 14. NISTORESCU SI CRISTOIU DOI JURNALISTI DEZORIENTATI NAUCI PUPATI STEAGU ROSU AL PSD SI RUGATIVA LA LENIN NU MAI SANTETI BUNI DE NIMIC EMANATI URA SI DUSMANIE IN SPATIU PUBLICVA SPUNE UN PENSIONAR BATRAN FARA POLITICA

 15. SA VA FIE RUSINE

 16. Neamț= sas ??????

 17. Nimeni nu e bun pentru romani.
  Gazetari fara deontologie profesionala. Stiu sa calomnieze.
  N ati avut respect pentru nimeni.
  Ratiu, Coposu, Regele Mihai.
  Vedeti pretutindeni lucraturi de agentii straine.
  Nu va trebuie oameni cu caracter.
  Ciurucuri, lichele, hoti.
  PSD ul sa traiasca!!! :-) :-) :-) :-)
  Ioiii tulai Doamne , rau ati.ajuns !!!!

 18. Stetco, la care oameni de caracter vă referiţi?!

 19. Nistorescule,știu că vrei sa te menții în atenția opiniei publice și nu ai impresia că lumea s-a plictisit de vechiturile pe care le vinzi la colț de stradă poate primești și tu doi leuți să ai de-o pâine,că ești năcăjit tare,și poate vii și cu ceva dovezi,că de bacalarit oamenii e foarte ușor…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998