CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba lui Rareș Bogdan: Cumnatul fugar al lui Geoană se ascunde în Africa

11 comentarii / 2433 vizualizări / 22 octombrie 2023

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a strecurat, ca din întîmplare, o insinuare explozivă într-un interviu acordat Prima TV, mai precis faptul că Ionuț Costea – celebrul cumnat al nr.2 în NATO, Mircea Geoană -, condamnat pentru corupție și fugit din țară, s-ar afla în Africa.

Întrebat ce șanse ar avea Geoană la președinție, europarlamentarul a răspuns:
„Nicio şansă! Zero! Dacă Mircea Geoană candidează, eu îl întreb un singur lucru în fiecare zi:

Ionuţ Costea, Ionuţ Costea, Africa, Ionuţ Costea, vrei să-l eliberezi?

Vrei să ieşi preşedinte ca să-l eliberezi pe Ionuţ Costea! Şi l-am omorât, gata! Dacă iese preşedinte, vrea să-l graţieze în prima zi. Eu aşa ştiu. Asta voi spune în fiecare zi în campanie: vrea să câştige ca să-l graţieze pe Costea. Am terminat cu Geoană. Mai departe, altul”.

Ori, introducerea elementului Africa în cazul unui personaj despre care nu se știe unde se ascunde – și care, în mod ciudat, nu a fost încă dat în urmărire prin Interpol și lipsește și din discursurile despre fugari ale ministrului Justiției, Alina Gorghiu – nu poate însemna decît că Rareș Bogdan a primit informații recente despre locul de refugiu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. o arde inutil la TV.

  • tu vorbesti?

   • pe buculiție dacă-ți place așa de mult de el.

    • sa te las nesatisfacut?

 2. Doar nebun sa fii sa asculți sau sa citești ce ka.kat mănâncă mascariciul asta pupin.curist și degrabă lin.gator de kur $ohannist

  • Ce va fute grija ca am batista?

 3. Iradiatul Geoana spera ca dupa incheierea tambalaului – desfiintarea NATO si UE, sa o mai duca mult ?

  Cand l-au dat pe liber l-au fezandat cu radiatii ca sa duca cu el in Iad tot ce stie, dar pentru ca era nevoie in continuare de un idiot petentat cu renume de Prostanac, l-au reciclat si l-au pus din nou sa fie mancator de kk al organizatiei sataniste NATO.
  Ba chiar i-au dat si un ginere khazar ca sa-l supravegheze indeaproape.
  El spera sa ajunga pe tron sa strige din nou: ,,Mihaela, dragostea mea”, dar cred ca-l vor fezanda din nou cu niscaiva radiatii mai puternice ca sa prinda mai repede Expresul de Iad.
  Un Goim ca el Prostanac se gaseste rar, pentru ca este un monument de PROSTIE, TICALOSIE si un sclav nevertebrat greu de gasit in galaxie.
  Ma amuza faptul ca toti politrucii criminali, tradatori si jefuitori viseaza la alegerile viitoare, de parca traiesc intr-o lume paralela si nu inteleg ca pentru tot ce au facut premiul lor este STREANGUL.
  Aceasta afirmatie a devenit un laitmotiv pentru vremurile in care traim, si oricat de putin probabil li se pare unora, acest lucru se va intampla cu adevarat.
  Daca cineva ar fi spus ca urmeaza sa purtam inutil masca pe strada, etc, ar fi fost considerat nebun, si totusi irealul a devenit real, si unii idioti o poarta si acum.

  • Si tu esti fezandat cu radiatii, dar la creieri

 4. STREANGUL e apanajul tau

 5. […] ca să-l graţieze pe Costea. Am terminat cu Geoană. Mai departe, altul”. Cum bine speune B.T.I. (inpolitics.ro) „introducerea elementului Africa în cazul unui personaj despre care nu se știe unde se ascunde […]

 6. Rares Bogdan un rahat in ploaie de toamna tartzie.Adica=0

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998