CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON DOWN

Bomba: „nasul” partidului lui Ciolos – un fost tortionar al Securitatii

5 comentarii / 4939 vizualizări / 18 ianuarie 2019

Istoricul Marius Oprea face dezvăluiri halucinante într-un material publicat azi pe siteul podul.ro, potrivit cărora în spatele noului partid al lui Dacian Cioloș se află un clan condus de un fost torționar securist.

”Eminența cenușie din spatele partidului condus de Dacian Cioloș este de fapt o mai veche cunoștință: anchetatorul meu de la Securitate, fostul maior de la Direcția de cercetări penale, Alexandru Iordache. Probabil acesta a ținut ca Dacian Cioloș să nu divulge numele fondatorilor partidului. Cum scria Iordache acum un an și jumătate în revista SRI-ului, ”Intelligence în serviciul tău” despre istoria serviciilor secrete de informații din România, ”discreția și precauția caracterizau întreg sistemul”, iar ”secretul puterii serviciului și liderilor săi a rezidat în discreție”. Care, iată, n-a mai putut fi păstrată și anonimii lui Dacian Cioloș nu au rămas, deci, multă vreme așa” scrie Oprea.

”Toți fondatorii, aşa cum apar pe site-ul Tribunalului Bucureşti sunt de la Casa de avocatură „Iordache & Partners”, fondată în 1992 de Alexandru Iordache, personaj care mi-e mai cunoscut mie, lui Caius Dobrescu și Sorin Matei drept ”maiorul Alexandru” de la Securitate, coordonatorul anchetei penale la care am fost supuși în vara anului 1988. Secretarul general al partidului condus de Dacian Cioloș este Iordache Adrian Alexandru (”managing partner” la „Iordache Partners”) și fiul fostului nostru anchetator, ”maiorul Alexandru”, de la Serviciul de anchete penale al Securității Municipiului București. Preşedintele partidului este o anume Daneş Raluca Florina (senior associate la firmă) și vicepreşedinte este Iordache Iulia (soţia secretarului general și nora lui Alexandru Iordache). Partidul Libertății, Unității și Solidarității condus de Dacian Cioloș a fost înființat, așadar, ca partid de familie al fostului meu anchetator de la Securitate” mai spune istoricul.

Dezvăluirile continuă cu elemente și mai șocante:

”Fiul său, Adrian Iordache, după cum am găsit pe internet, este convins că ”psihologia cognitivă va schimba acest secol în moduri profunde şi interesante”. Tare! Secretarul general al partidului condus de Dacian Cioloș are 8 joburi enumerate în profilul său de pe Linkedin și, cu aceasta, nouă. În vara anului 2001, însă, nu era așa de profund și implicat în ”viața cetății”. Pe atunci, presa constănțeană relata că un oarecare Adrian Iordache, ”un șofer de 23 ani posesor al unui jeep Mitsubishi Pajero cu numărul B-35-PAJ” a accidentat un polițist în misiune, pe motocicletă, în stațiunea Mamaia. Adrian Iordache din București a fost identificat drept fiul avocatului Alexandru Iordache. Iordache senior a intervenit prompt la autoritățile constănțene, care, din nu știm ce motive, l-au prezentat drept parlamentar. Era ”doar” consilier personal al generalului Toma Zaharia din MAI. Adrian Iordache, fiul lui, își făcea pe atunci studiile in străinatate, în Canada și Franța. Cu promisiuni, victima, plutonierul de poliție Stoian a fost convins de către Alexandru Iordache să nu depună plîngere, pentru a aplana un posibil dosar penal. După ce a fost sigur de muşamalizare, Iordache nu i-a mai plătit poliţistului nici costul tratamentului, nici măcar pe cel al tomografiei efectuate după accident. Cînd acesta l-a sunat, fostul anchetator al Securităţii i-a răspuns: „Ce, dom’le, vrei să mă suni pentru fleacul ăsta pînă ieşi la pensie?”.

Mai multe dezvăluiri găsiți aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. De ce oare fostii securisti pozeaza in „occidentali” si „democrati”, si de ce „occidentalii” (adica anumite puteri din vest si sefii de la Bruxelles) se folosesc, in Romania, pentru a-si promova interesele de spoliere a tarii, de fosti securisti sau de bolsevici adevarati?

  • Instituțiile specifice UE, PE și CE, sunt structuri paralele și. asemeni Securității, au agendă separată, interese personale și de grup, zero responsabilitate, control Paula. De exemplu, președintele CE e un bețiv securist mediocru exact cum am avut și noi prin România.
   Nepotul unui securist are partid făcut de un torționar securist, exact cum îi place lui Franklin care nu este doar prost până la stele, dar este și nesimțit exact ca un cioban securist, de fapt, ce este. :)

   • Cool man! Fute-i! :D

 2. e si normal. astia au puterea in romania. ciolos are misiune de la vechii securisti sa rupa voturi de la pnl si iohannis. culmea, in beneficiul psd, stiind ca ciolos rupe din electoratul pnl din 2016

 3. Articolul a fost scris pe grupul.ro nu pe podul.ro.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998