CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Bombă pesedistă: OMV a vrut să-l impună pe MRU premier. Iohannis a refuzat!

9 comentarii / 6015 vizualizări / 3 ianuarie 2023

”MRU, un personaj uns cu (prea) multe alifii. Un regretat fost coleg de partid, deputatul Ion Stan, a condus 12 ani, din diverse poziții, începînd cu cea de președinte, Comisia SRI. Și a fost și în comisia pentru elaborarea legilor securității naționale. Un om al naibii de bine informat, să recunoaștem. Iar acest om făcea dezvăluiri imense în 2012, după ce la palatul Victoria fusese instalat Mihai Răzvan Ungureanu” scrie pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu.

””Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o „mutare în plic” primită de Traian Băsescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe lângă chiriaşul Palatului Cotroceni. Acesta, la rândul său, înglodat în angajamente de trădare în favoarea protectorilor externi. Deşi departe de mine gândul de a fi vreun fan de al lui Emil Boc, acesta a avut, în cele din urmă, şi o zvâcnire de conştiinţă, refuzând să se conformeze lobbystului, iar acesta i-a ordonat debarcarea. În acest sens, Gabriel Oprea şi structurile speciale de informaţii şi diversiune avute în subordine, cu asistenţa agenţilor de operaţiuni psihologice speciale, acoperiţi la o adresă din strada Povernei, au pus în operă a doua „Revoluţie de iarnă” din Piaţa Universităţii. Cum de au scăpat scenariştii şi regizorii controlul evenimentelor? Au ales un prim-ministru de mucava. Un Pinocchio cu apucături de domnişoară sadomasochistă, deprins la SIE cu tertipurile ieftine ale celor rataţi în ale spionajului, care l-au umflat cu alune şi îmbălsămat în whisky” declara Stan în plenul parlamentului.

Nu l-a contrazis nimeni vreodată. Probabil ar fi fost și greu. Stan știa ce spune și avea și dovezi, la nevoie.

De ce reamintesc asta? Pentru că povestea a fost la un pas să se repete.
Pe 21 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a primit o delegație condusă de directorul general executiv și președinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, Alfred Stern. ”Subiectele abordate de către conducerea companiei au vizat activitatea și planurile de investiții în România” ni s-a spus oficial după întrevedere.
Nu știu ce planuri de investiții a pus pe tapet Stern. Dar există informații de la nivel înalt că ”investiția” OMV în România s-a vrut a fi MRU premier. Nu neapărat în legătură cu admiterea în Schengen, cum s-a speculat.
Iar dacă e adevărat că Iohannis a refuzat oferta austriecilor, cred că e la prima bilă albă pe care i-o dau de cînd e președinte” mai scrie deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Nicolae Ulieru, omul care a avut cel mai lung mandat de purtator de cuvant al SRI, a fost cel mai vizibil denunţator in mass media al lui Mihai Razvan Ungureanu ca agent Mossad.
  De la începutul anilor 90 MRU a fost în mare amor cu comunitatea evreiască din România şi a fost recrutat la Iaşi în conducerea Fundaţiei lui Soros (ca şi dizidentul Liviu Antonesei).
  Imediat a început şi relaţia lui Cautati relaţia lui MRU cu super-agentul amerciano-israelian Marc Rich:
  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%22Marc+Rich%22+MRU+Ungureanu
  .
  Sponsorul lui MRU din anii ’90, „Rich also financed Israeli intelligence service Mossad”:
  „Mossad, the Israeli covert action agency, arranged for Mr. Rich secretly to transfer $400,000 to the Egyptian government, which then established a fund”;
  „RICH WAS SPY FOR ISRAEL – FUGITIVE FAT CAT ALSO OFFERED AID TO CIA & OTHERS
  Billionaire Marc Rich lived a double life during his 20 years as a fugitive, funneling secret data to Israeli and other intelligence services about some unsavory governments.
  * Rich’s lengthy relationship with the Israeli Mossad.
  * His numerous contacts with federal prosecutors in New York, during which his lawyers offered to provide intelligence to the CIA in return for leniency.
  Israeli Prime Minister Ehud Barak repeatedly cited Rich’s contributions to Israel’s “national security” in phone calls to President Clinton last month in which he lobbied for Rich’s pardon, according to Barak spokesman Gadi Baltiansky.
  And a letter from former Mossad chief Shabtai Shavit to Clinton confirming that Rich provided “assistance” to the Israeli spy agency that produced results “beyond the expected” was among the documents released last week by Rich’s lawyer Jack Quinn to support the Rich pardon.”
  (dupa „New York Post” din February 5, 2001)
  .
  A urmat afacerea de spionaj Black Cube (Mossad) asupra DNA în 2016, cu agenţii israelieni pe care îi servea Ungureanu ca şef al SIE, urmarea fiind că preş. Klaus l-a dat afară din fruntea SIE pe MRU.

 2. Cu nevasta paravan platita de OMV… da’ cica e si gaozar micul utcist de la congresul XIV, un mare virtuoz al flautului cu gusa, aici si la Viana… perfect pt SIE si ca premier – zis Boul Kobe…

 3. Ei, as ! E bomba psd-ista, nu adevar !
  Curve mai sint unii !!!

  • Tu cat ceri pe ora?

   • Adica ce facea ma-ta la tot cartierul, de dadea cu gauroaia in populatie?

    • Invidioasa mica ce esti! Mai lasa beutura si pune gura pe ceatarna!

     • Te-a luat si pe tine la rand ma-ta, gunoiule?
      Iar tu ca boul te pisasi pe gatul ei.

 4. Daca MRu este dovedit ca tradator,prins cu mana la gaura tradarii , nu inteleg de ce nu este executat

  • Ca sa nu se supere prea tare stapanii straini ai Romaniei!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998