CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba – Ponta: ”Isar a cerut spaga de la americani cind era ministru”

2 comentarii / 3399 vizualizări / 10 februarie 2016

Fostul premier Victor Ponta aruncă o veritabilă bombă pe Facebook, la cîteva ore după chemarea pentru audieri, la DNA, a fostului ministru Lucian Isar:
”Nu cunosc in mod evident motivele chemarii (lui Isar n.n.) de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru – Lucian Isar ( care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)!
Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles – in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA .

Din pacate exista si astfel de oameni” scrie fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Asa zisii „oameni de afaceri din Romania”, cam in acest mod isi fac afacerile ! Dar ce zic eu oameni de afaceri _ e o eroare, imi cer scuze pentru confundarea hotilor si a coruptilor din Romania, cu oameni de afaceri !

  2. […] anunța public începerea exploatării, explodau la bursă acțiunile Gabriel Resources(GR). Isar era acuzat de Ponta că a cerut șpagă investitorilor de la Roșia Montana ca să le deblocheze proiectul. Isar […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998