CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba – Ponta vrea inapoi in PSD: ”Va cistiga alegerile din 2024”

7 comentarii / 3964 vizualizări / 18 februarie 2021

Victor Ponta dă un semnal spectaculos privind viitorul său politic, anunțîndu-și dorința de a reveni alături de PSD, partid despre care afirmă că va cîștiga fără drept de apel viitoarele alegeri, în 2024. Fostul premier recunoaște onest, totodată, că proiectul Pro România a eșuat.

”Eu cred că PSD va cîștiga următoarele alegeri. Cred că ar trebui să ne preocupăm toți să fie pregătiți, să aibă o echipă. Eu, în 2011, am fost pregătit, singura diferență e că mă așteptam să ajung (premier n.n.) în decembrie, nu în mai (2012 n.n.), dar eu am fost luat și școlit din 2002” a spus Ponta, la Radio Guerrilla.

Întrebat de Liviu Mihaiu dacă e decis să nu se mai întoarcă în PSD, Ponta a negat categoric: ”Nu am zis asta niciodată, unde să mă duc, în PNL, în USR…? Dacă mai fac politică, o fac la Pro România, care o poate face singură, dar uite că nu am prea reușit să trecem de 5%, sau poate să fie cu PSD. Altfel nu. Mi-am dorit ca Pro România să fie acel partid de stînga ”mișto”, dar nu a ieșit așa”, a declarat Ponta, care a mai opinat că ar trebuie să înceapă de pe acum pregătirea liderilor care să preia puterea în 2024. ”Oameni ” mișto” de stînga există, dar nu vor să se implice în politică, e un stigmat să faci în România politică pe centru-stînga” a conchis Ponta. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Puie Monta a ajuns nutreț pentru propaganda securistă. Abia așteaptă Manuela s-o sugă cu Puie Monta.

 2. Asa a hotarat sistemul ca PSD sa castige in 2024? Pai ce sa mai faca dupa distrugerea totala a „gradinii Maicii Domnului” de catre ciuma galbena si puii de securisti, aceasta gradina ajungand plina de balarii? Doar sa-i cante prohodul.

 3. Victore, este cel mai tare.
  Desi ai fost prim ministrul Romaniei si spui ca esti de origine albanez, italian, ialomitean, bucurestean si moldovean, tu ai porecla Chinezul si de operat, te operezi in Turcia. Nu ca Dragnila, teleormanean si rahovean.

  • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

   Securiștii se operează la Viena. Nu merită să faci o dramă, poate a vrut omul să mai joace baschet. În România n-ai nicio garanție că nu te lucrează vreun Baranga de la SRI infiltrat la chirurgie.

 4. cu ciolacu s/a dus dracu p.s.d

 5. La câtă mu*ie și-a luat ciuma rosie de la Victor Veorel acu că mai ia una chiar că nu se vede. Da să nu uite să îl ia și pe oprea izmenarului că tot au plecat împreună.

 6. La plăcinte înainte…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998