CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bombă Recorder: palat amenajat cu 7 milioane de euro pentru Iohannis

0 comentarii / 3521 vizualizări / 26 februarie 2024

Pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti, într-una dintre zonele exclusiviste ale Capitalei, a apărut un șantier învăluit într-o secretomanie totală. Lucrările se desfășoară în spatele unor paravane și sunt atent supravegheate, relevă o anchetă a Recorder.ro, care lasă de înțeles că palatul în curs de renovare va fi reședința familiei Iohannis după finalizarea mandatelor.

Vila de 1200 mp, cu subsol, parter și etaj, garaj și cabină de pază la poartă e a statului și a fost, până nu demult, sediu de partid. De câteva luni, e transformată, în cel mai mare secret, în reședință pentru o singură familie, după cum scrie în autorizația de construire obținută de Recorder. Iar suma pe care RA-APPS intenționează să o investească aici depășește orice imaginație: 7 milioane de euro numai pentru renovare și amenajare.

E legitim să ne întrebăm cui i se pregătește. Pe ce și mai ales pentru cine se cheltuiesc, în cel mai mare secret, 7 milioane de euro din bani publici? Conform legii, cercul demnitarilor care ar avea dreptul la o asemenea locuință de protocol oferită de stat este foarte restrâns. Iar majoritatea indiciilor duc către aceeași persoană? Klaus Iohannis, relatează Recorder, menționînd că palatul, care va fi finalizat anul acesta, va avea inclusiv sere la etaj, precum grădinile suspendate ale Semiramidei. (B.I)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998