CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba zilei: amenintari cu moartea la nivel inalt in PSD

0 comentarii / 1701 vizualizări / 13 mai 2014

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a depus azi la Parchetul General o plangere penala impotriva deputatului PSD Sebastian Ghita, sustinand ca acesta l-a amenintat cu moartea la telefon, potrivit Agerpres.

„Am aici o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat și m-a amenințat la telefon într-un mod josnic și rușinos. M-a amenințat inclusiv cu moartea. În opinia mea, este o chestiune foarte gravă din această perspectivă și cred că este de datoria mea să dau un semnal în această țară, deoarece cu astfel de securisme și cu astfel de comportament nu trebuie să mergem mai departe. Este păcat că un deputat în România, după 25 de ani de la Revoluție, să amenințe cu moartea un primar de sector”, a declarat Robert Negoiță la intrarea în sediul Parchetului General.

El consideră că Justiția „va face curățenie, va curăța societatea de astfel de infecții”.

„Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mâna mea. Te termin. Mori de mâna mea. Nu o să te las”, a relatat Robert Negoiță cuvintele care i le-ar fi spus deputatul Sebastian Ghiță.

Primarul a recunoscut că nu a înregistrat acea convorbire telefonică, arătând că el „nu este securist” și nu provine dintr-o familie de securiști. Robert Negoiță a mai spus că nu a discutat cu forurile de conducere din PSD despre amenințarea pe care a primit-o din partea deputatului Sebastian Ghiță. El nu a dorit să explice în ce context a avut loc convorbirea telefonică și dacă este legată de un contract pe care l-ar avea primăria cu firmele lui Sebastian Ghiță. Robert Negoiță a negat că a avut afaceri cu Sebastian Ghiță și a susținut că nu a fost niciodată prieten cu acesta.

Demn de menționat, acum doi ani afaceristul Sorin Vîntu a fost condamnat la închisoare cu executare după ce l-a șantajat pe Sebastian Ghiță, amenințîndu-l cu moartea. „Cred că astfel de fapte şi acţiuni nu-şi au locul în mediul de afaceri din România şi sunt convins că domnul Vântu se va abţine de la a mai participa la alte acţiuni cu iz penal”, comenta, la vremea respectivă, Sebastian Ghiţă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998