CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba zilei: Putin, acuzat ca a orchestrat accidentarea lui Salah

1 comentariu / 2849 vizualizări / 27 mai 2018

După finala de aseară dintre Liverpool și Real Madrid, internetul s-a umplut de acuzații neașteptate la adresa liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, care ar fi pus la cale faultarea și accidentarea gravă a lui Salah.

Russia Today scrie, astfel, că internauții au lansat pe Twitter imediat după meciul pierdut de Liverpool cu 3-1 teza că accidentarea fotbalistului egiptean Mohamed Salah de către Sergio Ramos a fost aranjată de președintele Rusiei. Motivul ar fi foarte simplu: scoaterea din schemă a celui mai bun fotbalist egiptean ar facilita calificarea Rusiei din grupele Mondialului de luna viitoare, echipa lui Putin fiind în aceeași grupă cu Egiptul. Meciul direct Rusia-Egipt e programat pe 19 iunie, iar prezența lui Salah e improbabilă, după accidentarea gravă de aseară.
”De cîte ori se petrece o tragedie, Rusia e de vină” mai scriu cei de la Russia Today. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Probabil , nu Sergio Ramos a jucat in finala, ci un agent FSB care ii seamana, pe nume Serghei Ramozin…Lasand gluma la o parte, Ramos nu a avut nicio vina: Salah a incercat sa-l tina, iar Sergio i-a aplicat un procedeu de fundas experimentat…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998