CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Bossul AUR: Iohannis e agent al Rusiei cu misiunea de a bloca Unirea cu Moldova

28 comentarii / 5376 vizualizări / 16 februarie 2021

Afaceristul în construcții Marius Dorin Lulea a devenit brusc unul dintre oamenii zilei, după dezvăluirile unor disidenți din interiorul AUR că ar fi adevăratul creator și susținător al misteriosului partid, apărut aproape din neant și devenit a patra forță politică a țării. Nu știm încă precis ce hram poartă Lulea, dar sigur e că are poziții extrem de radicale și acuzații pe măsură, ceea ce lasă să se întrevadă o evoluție de viitor interesantă a formațiunii. Între acuzații e cea extrem de gravă la adresa lui Iohannis, pe care îl numește om al axei Berlin-Moscova, cu misiunea de a împiedica Unirea cu Moldova.

De ani buni, ziarul Adevărul promovează în paginile sale articolele unui anonim, pentru marele public, pe nume Marius Dorin Lulea, articole care nu prea au făcut saltul de pe hîrtie în conștiința publică. Poate tocmai pentru că cel care le scrie era un anonim.

Acum, nu mai e.
Ba chiar a venit dezvăluirea cît se poate de credibilă, de la senatoarea Diana Șoșoacă și nu numai, că el este adevăratul creator și finanțator al AUR, ori, se știe, cine plătește comandă muzica.
Abia parcurgînd acum pozițiile sale exprimate în Adevărul, în ultimii ani, lucrurile devin interesante.

Pentru că avem de a face, bunăoară, cu un mare autodeclarat unionist, dar unul mai aparte, care cere răspicat ca România să nu mai ajute financiar Moldova, care nu ne e prietenă, ba chiar o numește ”stat-agresor”.

”România trebuie să oprească orice finanţare a statului Republica Moldova. De 30 de ani clasa politică de dincolo de Prut există datorită jocurilor politice de la Bucureşti şi de la Moscova, statul fiind incapabil a se susţine fără ajutor extern. România trebuie să fie mult mai pragmatică în relaţia cu Republica Moldova, aşa cum este şi în relaţia cu celelalte state învecinate. În primul rând statul vecin nu este un stat prieten, aşa cum se propagă în mediul public, ci un stat agresor. Practic tot teritoriul statului vecin a fost luat de la România, este locuit în majoritatea lui de către români şi a luat forma unei noi entităţi juridice de drept internaţional, una inventată de Lenin şi Stalin” scria Lulea în urmă cu vreun an.

Romania, cu rachete americane, dar condusa de agenti sovietici

Încă mai dur este bossul AUR cu Iohannis, ”un preşedinte nesimţit căruia nu îi pasă de poporul ce îl reprezintă” și căruia îi aduce acuzații terifiante:

”Klaus Johannis este garanţia pe care Federaţia Rusă o are pentru ca România să nu devină mai mare, mai puternică, prin re-Unirea cu Republica Moldova. Axa Berlin-Moscova funcţionează la Bucureşti mai bine decât baza NATO americană de la Kogălniceanu(…)

Eu astăzi vreau să vă vorbesc despre cum Federaţia Rusă se implică în statele slabe şi preia controlul la nivel de vârf folosindu-se de corupţie. Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că Federaţia Rusă este bine reprezentată la nivel de vârf în România, contrar prezenţei militare americane. Eu vreau să vă vorbesc despre strategia Federaţiei Ruse de a slăbi statul român şi slăbirea instituţiilor sale.
Eu vreau să vă vorbesc despre războiul asimetric dus şi în care aliaţii noştri americani nu vor să înţeleagă că degeaba aduc avioane la Kogălniceanu şi rachete la Deveselu, dacă la conducerea ţării se află agenţii sovietici instalaţi după 1989 şi care au adus în această stare România. Eu vreau să vă vorbesc despre axa Berlin-Moscova care face ca interesul României de a fi alături de SUA să fie mai mare decât oricând şi singurul garant asupra unei ţări prospere şi libere. Eu vreau să vă vorbesc de temerile mele: că Unirea va avea opoziţie de la persoane infiltrate la nivel de vârf şi care la momentul oportun se activează.
Eu vreau să vă vorbesc despre temerile mele legate de faptul că Federaţia Rusă se va folosi de agenţii infiltraţi politic la Bucureşti pentru a împiedica procesul de consolidare a puterii României în zonă prin re-Unirea cu Republica Moldova.
Eu vreau să vă vorbesc despre cum Federaţia Rusă a ţinut acaparate state numai prin corupţia clasei politice şi preluarea la nivel de vârf a partidelor.
Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că preşedintele României, nu al românilor, se opune făţiş şi declarat Unirii României cu Republica Moldova, deşi este cel mai bun context istoric din 1945 încoace. Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că preşedintele Klaus Johannis a promis că va deschide subiectul Unirii, ca să fure voturile românilor basarabeni, dar şi simpatiile celor din ţară şi diaspora, dar cum a refuzat să discute cu societatea civilă după obţinerea funcţiei mult visate” scria Lulea în Adevărul. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

28 Comentarii

 1. Parca ciuma rosie voia sa duca colonia la rusi. Asta ar fi culmea; klaun agent al rusilor. Dar mai stii? Oricum ar fi nu are nici o treaba cu Romania si poporul roman.

 2. KLaus – STASI-KGB? Interesant…

 3. Aiurea-n tramvai.
  Lulea asta trage lulele cu iarba proasta.

  NU EXISTA NICIO AXA BERLIN – MOSCOVA.

  Rusii nu sint prieteni cu nemtalaii. Ii intereseaza doar sa-si vinda gazele in Vest si la Jarmania.
  Iar Merkelita stie ca fara rusi, americancii le-ar vinde gaz mai prost si de 3 ori mai scump, Ceeea ce le-ar prabusi economia.

  Merchelita e doar pragmatica in relatiile economice cu Russia. In rest nu se omoara dupa rusi.
  S-a vazut acum, cu Analny care si-a inscenat otravirea si care a primit sprijin exact de la nemtalai, cit de mult ii „iubesc” fratii Boului Oligofren pe rusi.
  Babatia urit mirositoare e slujnica beslegei imputite soros.
  Iar besleaga imputita soros uraste de moarte Russia si pe Vlad Putin.D-aia isi roade ghearele de nervi, ca Jarmania cea mustind de shidovism, trebuie sa faca sluj in fata Russiei.

  Nu m-ar mira ca Luleauau asta sa fie chiar el agent al Moscovei. Stiti povestea cu „hotul striga prindeti hotii”
  Doar ca la cit e de prost, si el si Boul Oligofren sint sub standardele pentru recrutare ale SVR.

  • mai bulache, cumnu exista axa berlin-moscova, dar cele doua conducte de gaz pe sub marea bering ce o fii? Un fel de „razboi economic”, mai bulache!

   • Pulicica sorosista, Nord Stream 2 alimenteaza si tarile nordice, nu numai Jarmania.
    Dupa mintea ta intoxicata de sorosism, Danezia o fi si ea pe „axa Berlin – Moscow”

   • Navalny e investiție germană, perspectiva de gaz natural cu discount.

    Un transnistrean patriot în România, la ziarul lui Burci, sună a căcat în levitație cu miros de trandafiri.

    • Navalnii e un prost,un idiot care a fost prostit de Occident sa agite apele in Rusia,dupa care va fi lasat sa fie sfartecat de catre Ursul Putin,si mancat,iar afacerile Germano Ruse vor continua as usual.

   • Lasa dom Mihai ca o fi si asta cu ordin de la Cozy bear sau Fancy bear,(asta pe care l combati) sa apere onoarea Mamei Rossiija,Merkel si Putin se fac ca se cearta ca sa i prosteasca pe amerloci si pe mos Joe,si pe sub mana fac afaceri de triliarde de euro,reciproc avantajoase.Iar marota rusa zisa cica Marele Razboi de Aparare al Patriei,hai sa fim seriosi,punem botu la vrajeala Rusiei,mai corect am putea vorbi de Marele Razboi de Anexare al Europei de Catre Tovarasul Stalin si Rusia sa Sovietica,cu Complicitatea SUA si a Marii Britanii,care dupa World War 2 l au lasat pe Stalin sa considere Europa bufetul suedez privat al sau,al Tatucului(Antihristului) Popoarelor.

    • Bai secatura sereimuista, daca tara ta ar fi avut 27 de milioane de morti si ar fi fost pirjolita de la nord la sud si de la vest la est, la fel ai fi vorbit?
     Daca noi sintem prosti si stam in genunchi la shidovi sau la americanci, crezi ca toate popoarele fac la fel, bai diarie?
     Russia isi apara interesele si e normal s-o faca.
     Noi ne jertfim pentru bunastarea camatarilor shidovi, a americancilor sau a nemtalailor.
     Asta-i diferenta boule.
     Unii se jertfesc pentru tara, altii si-o vind, cretinanate sorosist-sereimuista

    • Mai Tudy, chiar tu esti tu? Nu pot sa cred. I-am si spus lui Marmelando ca lumea e mica si daca nu ne inghesuim noi insine pe la cluburi or sa ne inghesuie altii pe unde l-au inghesuit si pe Dragnila Berbeleaca

     • După Canibal Lefter ai ajuns și la drama vieții tale, Manuela. :))))))))))))

      Ah, și în ce hal suferi când vorbești de Eugen Orlando Teodorovici, fu fiind un biet puțoi labagiu care trimite sms-uri de pe nr ascuns. :)))))))))))))))

 4. Cit timp Romania e parte din organizatia terorist – zionista Nato sau Noul Wehrmacht cum i se spune mai nou, NU VA EXISTA NICIO UNIRE CU BASSARABIA.

  La fel ca in cazul Kaliningrad, si Transnistria e un punct vital de aparare si contra-atac al Armatei Ruse in cazul in care ar fi invadati.Desi nu se gaseste pe directia strategica de atac impotriva Vestului, atit Transnistria cit si Donetz si Lugansk din Ukropistan sint si vor fi tinute cu dintii de catre rusi.

  Si-au invatat lectia de la Marele Razboi pentru Apararea Patriei

 5. Pai si marele Trump era ,daca e sa dam crezare gurilor rele,conserva KGB ista de vreo patru decenii,si a fost presedinte in SUA,asa ca nu se poate exclude ca nici Plavanul mut sa nu fie tot o conserva rasariteana ,totul este posibil,rusnacii infiltreaza oameni unde nici cu gandul nu gandesti,bine ca nici seful ocult al AUR nu o fi usa de biserica ,dar ,mai e o vorba in popor „gura pacatosului adevar graieste”.

 6. Daca privim la modul de a actiona al plavanului mut vedem o oaresce tipologie si mod de actiune putiniste,insa la o scara mai mica,la o scara romaneasca,plus ca exista si relatia dubioasa a sasului cu Michael Schmit cumnatul celebrului Renato Usatii,care este notoriu prin legaturile sale cu cercurile de putere rusesti.Asa ca…Iar daca vorbim de inceputurile USR si un anume domn,parca Matei Paun il chema…daca nu ma insel,trageti dumneavoastra concluziile.

 7. Oricum,toate drumurile lumii nu mai duc la Roma.Mai nou cred ca duc pe la Moscova,de fapt.

 8. Da, asa este! Grasul de Aurescu vorbește cu Ursula, iar Iohannis cu Vladimir, cu Angela și cu Robinette. Si gata, s-a rezolvat! Referendum, tratat ratificat, Constitutie comuna și tikitaka barcelona. De parca Republica Moldova e o alta casa pe care Iohannis si-o ia din meditații. Daca era asa, deja era cumpărată și închiriată la o banca străină.
  Altfel, Lulea pune placa veche cu ,,pericolul rusesc”, cand cea mai mare amenințare la adresa Romaniei e retardul uriaș produs si reprodus de fosta securitate. Ca daca ai un micron de gândire independenta și de caracter n-ajungi în veci președintele României. Daca n-ai, ajungi orice, inclusiv întemeietor din umbra al AUR.

 9. Nu cred ca Iohanis e agentul cuiva…el e doar o sluga hoatza, repede deservitoriu catre mai marii vremii si foarte disperat pentru confortul propriu…e adevarat ca e tinut in lesa de germani si ca germanii se pupa pe gura cu rusii…e la fel de adevarat ca si Macron il cheama la ordin prin progresistii pluseristi si ca americanii il controleaza exploatand foamea lui de importanta goala…chiar daca a fost sponsorizat in prima campanie de neamurile lui Usatai….dar si chinezii l-au sponsorizat, la greu, cumparandu-i cartea si bunavointa…Iohanis, din punctul de vedere al prestarii de servicii contra Romaniei, se cam caca imprastiat, nici el nu mai stie in folosul cui defec(he)teaza…Bineinteles ca n-o sa-i reproseze nimeni risipirea banilor publici catre „partenerii strategici”, am inteles de la Basescu cum e cu cedarea de suveranitate…nu ne-a spus nimeni ca asta inseamna sa platim datorii, ca de razboi, marilor puteri indiferent de care parte a Cortinei de Fier s-ar afla…plus Austriei, ca asta e „pusculitza” de suflet a bradului din deal…firmele, bancile austriece, astea sunt sponsorii permanenti, pe astia ii deserveste pe cash, astia sunt adevaratii parteneri, pre si postprezidentiali…in privinta Moldovei, mie mi se pare ca n-o intreaba nimeni ce vrea si nu cred ca se grabeste la vreo unire…am avut odata o diiscutie cu un ardelean, de vreo patru generatii in Bucuresti si cand imi exprimam nedumerirea privind atitudinea maghiara fata de Romania, omul mi-a spus ca nu-i nicio problema cu ungurii, ca, daca in Romania ar fi mai bine decat in Ungaria, toti minoritarii maghiari s-ar declara romani…cam asta-i si cu moldovenii….tot un maghiar (am uitat cum il cheama) a scris odata o carte interesanta (pentru care a cam fost „lapidat” de ai sai) „Ce vor kurzii?”…moldovenii au nevoie sa se lamureasca ei cu ei, apoi sa ne spuna si noua…asta cu „unionistii” ar trebui sa fie doar treaba lor, Basescu (cel mai mare „unionist” roman) i-a folosit perfid, ca pe o turma, in folos electoral, Iohnanis a incercat aceeasi reteta, prin securistii deservitori comuni, avand si avantajul afaceristilor austrieci cu legaturi mafiote la varful statului moldovean… Eu asteptam de la partidele „noi”, cu sau fara ascendenta securista, cum, naiba, de sunt lasati sa candideze si sunt impinsi sa castige indivizi imorali si ilegali, cele mai urate gaini din aprozarul politic, cei mai detestabili…ipochimeni pe care nu i-ai lasa sa se apropie de casa, de copiii, de afacerile tale…dar sunt „votati” sa-ti conduca afacerile, sa-ti „educe’ copiii, sa-ti hotarasca viitorul…apoi, am discuta si despre Moldova…

 10. Johannis agent al Rusiei ? Interesant ! Intrebare : ce-a fumat Lulea , caci vreau si eu !!!!!!!!!!!!

 11. Nicaieri in Europa, MSm care e detinuta de shidovimea internationala nu raspindeste aberatia asta cu „axa Berlin – Moscow”, din motive lesne de inteles.
  Doar in Romania, presa sereimuisto – sorosista preia propaganda Ukropistanului, si scoate Russia vinovata pentru ceva ce nu exista.

  Bai LULEA, cum se face ca niciun politician roman, nicio cacastoare din media romaneasca nu sufla un cuvint despre oprimarea sutelor de mii de romani din Ukropistan, desi sint supusi deznationalizarii intr-un ritm accelerat?

  Explicatia e simpla. Regimurile criminalilor shidovi Porkoshenko si ale clovnului Zelensky nu trebuie deranjate nici macar cu o floare. Pentru ca Ukropistanul este in prima linie impotriva „agresiunii ruse”.

  Imputitii si nespalatii de ukropi, saraciile Europei, care si-au distrus tara la ordinul lui Soros & Cia, vor baga tot timpul zizanie intre romani si rusi.
  De la subumanii astia vine teoria cu „axa Belin – Moscow”

 12. Sa nu se creada ca il apar pe Boul Oligofren hot de case si traficant de copii.
  Pentru subumanul si debilul asta ca si pentru Voma Securista Petrov Scarbashescu, ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea la capitolul tradare si genocid.
  Si amindoi ar trebui sa atirne in streang iar hoiturile lor arse si aruncata cenusa in mare ca sa nu spurce pamintul tarii

  Dar de aici si pina la a-l face conspirator alaturi de Russia e cale lunga.

  Daca memoria nu-mi joaca feste, Boul Oligofren a fost cam singurul din Europa de Est care l-a primit cu onoruri pe criminalul shidov PorKy Porkoshenco, subumanul ukrop ajuns „presedintele” Ukropisstanului prin crima si tradare.

  Si inca un sfat:
  Nu faceti greseala sa cumparati ciocolata ROSHEN. Este produsa de porcul asta shidovesc Porkoshenco, Asa ca ca orice ciocolata ROSHEN cumparata, inseamna un ban bagat in buzunarele porcului. criminal
  NO JOKE !!!

 13. […] Deci, Marius Lulea este fondatorul oficial al AUR – iar cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob a descoperit luări de poziție din anii trecuți ale afaceristului din care rezultă că ”are poziții extrem de radicale și acuzații pe măsură”, notează fondatorul ”Inpolitics”. […]

 14. E clar ca agentii adevarat ai Rusiei sunt mai degraba aici pe acest site decat la Cotroceni. cat de retardat sa fii ca sa spui ca un presedinte care creste contributia Romaniei pentru aparare, este primit la Washington de Marele Licurici, cumpara rachete de la americani, desi poate ale rusilor sunt mai bune si i-a bagat si trupeti la Deveselu este agent al Moscovei?

  • Securist prostovan, du-te la mă-ta s-o convingi că nu ești un căcat de propagandist SRI. Prostește-o pe ea, are genă ca a ta, trebuie să-ți meargă!!!

   • Președintele în funcție, Traian Băsescu, primește mită sub formă de servicii notariale, pe numele lui Ioana Băsescu, de la Gazprom, firma lui Putin, sub atenta supraveghere a SRI. :))))))))))))))))
    Aceste gunoaie ne spun nouă care-i treaba cu Rusia. :)))))))))))))))))))))))))

 15. Aur pentru toate gusturile…ce cacialma de ce nu propun si legalizarea canabisului sigur trec de 100% la viitoarele alegeri triste vremuri….

 16. Un lucru este clar cand citesc si vad la posturile tv artistii politici ai zilei. Ultima reprezentare a fost aseara la realitatea cu pavel popescu pnl. SECURITATEA A FOST , ESTE SI VA FI DE VINA PENTRU TOT CE S-A/SE INTAMPLAT IN TARA ASTA IN TRECUT, PREZENT SI URMATORII 50 DE ANI !!!!!!! Dar……securitatea lor nu a mea !!!! Ciuvica si Gadea vorbesc de securisti, USR si PNL tot de securisti ! Acum si AUR !!!! Parca ne-am tampit !

 17. Nu știu cât adevăr este in aceste afirmații…
  Știu însă că actualul stat Romania este o COLONIE cu mai mulți stăpâni, cel puțin doi….Pe timpul regimului fanariot ( 1714- 1821) Principatelor romane Valahia și Moldova le dicta unul.singur: Stambul….Transilvania era subjugată atât de grofii maghiari cât și de habsburgic….
  Așadar …nimic nou sub

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998