CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Bran in actiune: ”Certitudinea purtatorului de cuvant e tacerea”

7 comentarii / 5096 vizualizări / 9 decembrie 2014

La o zi după ce s-a autolansat pe orbita Cotrocenilor drept noul purtător de cuvînt, Tatiana Niculescu Bran începe să se și prezinte membrilor Partidului Facebook.
Într-o postare de azi, ea își explică viziunea asupra noii sale funcții: ”Purtătorul de cuvânt este ființă a intervalului, cum ar zice Andrei Pleșu. Golit de sine, el poartă mesajul altuia către alții. Existența lui se apropie de cea a unui traducător aproape anonim. Misiunea lui e de mediator între lumi care vor să se cunoască și să comunice. Singurătatea lui e aceea a unui rătăcitor deopotrivă lăudat și hulit în piețele publice. Datoria lui e să vorbească, dar certitudinea lui e tăcerea. Prieteniile îi sunt fără număr. Prietenii, rari. Un contemplativ care prețuiește acțiunea”. (B.I.)

P.S. În campania electorală, pe 10 noiembrie, Bran ne informa, tot pe Facebook, că ”Rugăciunea domnească, „Tatăl Nostru”, a fost tipărită pentru prima dată în românește de sașii luterani din Sibiu, în secolul al XVI-lea”.

Mai rămîne să aflăm că și micul românesc se trage din faimoșii Weißwurste bavarezi și vom putea ofta liniștiți: ”De la Rin ne tragem!…”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Am impresia ca si aceasta doamna traieste in alta realitate. Nu se intelege ca a fi purtator de cuvint trebuie sa fii un fuctionar foarte disciplinat si profesionist, fara pareri personale in spatiul public.

  2. Duduia asta ne va „incanta” cu poezii si ode inchinate conducatorului iubit.

  3. Golita de sine si „umpluta” de diabolii gargarismului politic si pshihopatic ca ateismu a golit-o deja de orto doxie. Panarama ca aia care a scris hari porter la comanda marsonilor asa si asta cu romane ateiste mizerabile.Este disperata sa isi faca reclama

  4. Gargarista este intuitiva si-a dat seaman ca va trebui sa pretuiasca actiunea crocodilului base2 ca nu are alta sansa de a supravietui si a fi glorificata dupa cum viseaza ea Atentia la nevasta sefului ca aia este scorpioanca si cu antrenor de fitnes acasa, deci nu poate suferi nici o suparare

  5. Se simpte vinovata ca trebuie sa se prostitueze intelectual, se vede clar.

  6. Mormintul unei vorbe de duh mintea prostului este . Pe doamna Niculescu Bran nu am mai vazut-o in spatiul public,insa este o prezenta deosebita. Doamna ,noi va dorim succes! Sintem convinsi ca veti avea. Noi ceilalti vom cauta sa sustinem presedintele . Nu va lasati intimidata de javre. Cu ei o sa avem noi treaba. Ori invata ce este respectul,ori le taiem coada .

  7. „Golit de sine” si reumplut cu ra- hat,”mediator” intre lumi cu scop precis de avantaje de tot felul=psihopatie,schizofrenie ,socipatie .Si povestea ei de linguseala pe langa potentialul castigator (cu feisbucul) este o jegosenie de fripturism de om bolnav in stare de orice mizerie pentru publicitate si glorie

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998