CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

BREAKING NEWS: Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea

0 comentarii / 2074 vizualizări / 30 aprilie 2010

Surpriză maximă: cu doar o zi înaintea congresului UNPR, partidul creat de foștii pesediști demisionari, deputata Carmen Moldovan, anunțată ca purtător de cuvînt al formațiunii, se răzgîndește și spune ”pas”.

Carmen Moldovan a decis să nu mai participe la construcția Uniunii Naționale pentru Progresul României, din motive pentru care nu le dezvăluie, deocamdată. Ea a confirmat informația, pentru Inpolitics, precizînd doar că nu are de gînd să revină în PSD și nici să se înscrie în PDL, rămînînd, cel puțin deocamdată, cu statutul de parlamentar neafiliat politic. Prin plecarea deputatei de Buzău, partidul lui Gabriel Oprea rămîne cu doar doi parlamentari femei, funcția de purtător de cuvînt devenind, de asemenea, vacantă. (B.T.I.)

UPDATE: Mara Ștefan, noua purtătoare de vorbe

La nici o jumătate de oră după ce a fost înștiințat de Carmen Moldovan în legătură cu forfaitul ei, Gabriel Oprea a și dat un comunicat prin care anunță presei noul purtător de cuvînt al UNPR: Mara Ștefan, fostă consilieră a lui Mircea Geoană în perioada în care era președinte, pe care, inițial, mai-marele UNPR hotărîse să o înscăuneze la șefia biroului de presă al MapN.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998