CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

BREAKING NEWS PDL-istul Marcel Hoara, la un pas de linsaj in Piata Victoriei

0 comentarii / 1789 vizualizări / 19 mai 2010

Mai sugestiv decît orice sondaj de opinie in ce priveste percepția partidului lui Boc în ochii populației, un incident de proporții petrecut în Piața Victoriei și care se putea termina dramatic, în jurul orelor 11: pedelistul Marcel Hoară, trimis de vitejii săi colegi de partid să reprezinte partidul la televiziunile prezente în piață, a fost la un pas de linșaj.

Marcel Hoară este exact cea mai nepotrivită persoană pentru a fi trimisă în mijlocul unei mulțimi ostile actualei puterii, adunate în piață, pentru că este, de departe, cel mai enervant personaj de pe sticla televizoarelor.Cum rolul său ăsta este prin definiție, însă, adică pion de sacrificiu, pedelistul a trebuit să se conformeze, și a descins la studioul improvizat în piață, al Antenei 3, alături de Alessandra Stoicescu și Marius Pieleanu. Cîteva minute mai tîrziu, vestea că un pedelist e printre ei s-a răspîndit ca fulgerul, iar manifestanții furioși s-au năpustit să îl scarmene, cu înjurături răcnite. Numai intervenția promptă a moderatorilor Antenei și a angajaților unei firme de pază l-au salvat pe pedelist de la linșaj, efectiv, dar busculada a durat minute în șir. E greu de imaginat ce s-ar fi întîmplat dacă în locul lui Hoară ar fi fost în piață un reprezentant al guvernului sau, cine știe, chiar președintele Băsescu, cel care altădată promitea întîlniri regulate cu românii în Piața Universității. (B.I.)

UPDATE
După scurtă vreme, Marcel Hoară a părăsit Piața Victoriei sub protecția jandarmilor, care l-au salvat de furia mulțimii.

UPDATE 2
Nu a părăsit piața, ci s-a refugiat într-o zonă ceva mai ferită, protejat de jandarmi, unde așteaptă terminarea mitingului pentru a ieși din piață în siguranță.

UPDATE 3
În jurul orelor 12, 45, el a părăsit piața sub o escortă puternică, fiind supus unui tir cu apă aruncată din sticle și cocoloașe de hîrtie de către manifestanții nervoși.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998