CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

BREAKING NEWS: PNL repune pe tapet suspendarea presedintelui

1 comentariu / 2104 vizualizări / 24 mai 2010

Ideea suspendării lui Traian Băsescu reapare în scenariile opoziției, chiar dacă prioritatea numărul unu este moțiunea de cenzură, liberalul Varujan Vosganian susținînd că, de această dată, Băsescu nu ar mai reveni la Cotroceni.

Vosganian a declarat, azi, la Ştefăneşti, că îi pare rău că nu se discută despre suspendarea lui Traian Băsescu, precizând că, în cazul în care Parlamentul ar vota suspendarea, şeful statului nu ar mai găsi nicio înţelegere la un eventual referendum.

„Îmi pare rău că nu se discută deloc de suspendarea preşedintelui. Probabil că-n puţin timp, dacă Parlamentul, prin absurd, ar vota suspendarea, cred că de data asta Traian Băsescu nu ar mai găsi nicio înţelegere la un eventual referendum”, a susţinut Varujan Vosganian, citat de Mediafax, la o conferinţă de presă organizată la Vila „Florica”.

Întrebat dacă liberalii vor iniţia un astfel de demers, Vosganian a spus că „un astfel de demers de suspendare nu poate fi iniţiat astăzi”.

„Astăzi cred că trebuie să băgăm turnesolul şi fenolftaleina şi să vedem cum se va vota la moţiunea de cenzură”, a spus liderul PNL, precizând, la întrebarea dacă democrat-liberalii ar fi interesaţi de suspendare, că e foarte riscant să vorbească alţii despre ei, pentru că, „cu pistolul la tâmplă vor fi puşi să dezmintă”.

La rândul său, Crin Antonescu a subliniat că deocamdată liberalii vorbesc despre moţiune.

„Problema preşedintelui este totuşi aceea că, atunci când faci un act iresponsabil, cum ar fi decorarea cuiva ca domnul Homoştean, condamnat criminal al regimului comunist trecut în raport de domnul Tismăneanu şi tu, marele campion al anticomunismului îl decorezi – bătându-ţi joc şi de decoraţie, şi de toţi oamenii care pe drept o poartă – cu Virtutea militară, şi de victime – e un act iresponsabil. Sigur că e simplu – a doua zi trimiţi vreo două madame şi vreo doi flăcăi prieteni la televizor să te apere, să spună că a fost o greşeală şi spui că regreţi”, a afirmat Antonescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. SANTAJUL:M.Eminescu:.. Santajul si etajul ..era stniagma folosita la adresa unui director de ziar din capitala care prelua subiecte de scandal si incepea trocul:Dai nu apari.Dadea omul,MULT aparea Etajul bineanteles cu o arhitectura putin schimbata ca era evidenta diferenta.Nu dadea pac la.. Racnetul Carpatilor (Nu acesta era ziarul dar cladirea e aproape de Gambrinus si Cismigiu tot redactie de ziar prin 80).Si asa gaselnita a functionat in epoca si face epoca si azi.Santajul ar trebui pedepsit ca si rapirea de persoana si personalitate.Poate distruge nu numai un om ci o familie sau poate fi si obiect de amenintare la securitatea nationala,depinde la ce nivel.La fel si coruptia.La nivel f.f.inalt poate schimba un om dealtfel onest intr-un tradator.Grecia post Alexandru Macedon a fost distrusa prin coruptie.Acumularile mari de capital la nivel particular face legea si politica dependenta se economic!De aici legea antitrust USA (Vezi cazul Microsoft cand B.G.a fost obligat sa creeze doua companii cu pierderi masive )Acelasi fenomen cu caderile bursiere cu fraudarea actionariatului prin raportari fictive de beneficii,secretizarea informatiei bursiere.La noi vidul legislativ a fst creeat pentru asemenea masinatiuni co rezultatele aferente.Da corectitudinea cinstea munca deontologia te poate scoate din turma fiind considerat un denaturat .Intr-o turma de oi negre cea alba e indecenta.DDD

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998