CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sebastian Ghita, mega-scandal de coruptie

2 comentarii / 6264 vizualizări / 4 iunie 2014

Senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu anunță amorsarea unui scandal de proporții uriașe, în cursul săptămînii viitoare, avîndu-l în epicentru pe afaceristul-politician Sebastian Ghiță, apropiat al premierului Ponta și mogul media en vogue.

Concret, Roșca Stănescu afirmă, într-un articol dat azi publicității, că deține documente zdrobitoare pe care la va publica și care care dovedesc că în nu mai puțin de 36 de județe ale țării au fost organizate licitații trucate în favoarea afaceristului respectiv, în domeniul IT.

”E vorba de peste 50 de contracte de finantare cu fonduri structurale ale unor proiecte in domeniul IT, in valoare de peste 600 de milioane de lei” afirmă senatorul, adăugînd că o dovadă irefutabilă a fraudei este aceea că în toate cele 36 de județe caietele de sarcini sunt identice:

” Orice procuror isi poate da seama ca este absolut cu neputina ca autoritati distincte sa desemneze colective de specialisti, si ele distincte, care insa sa redacteze, cu punct si virgula si chiar cu greseli gramaticale, caiete de sarcini identice. Este un indicator absolut sigur ca acolo avem de-a face cu licitatii trucate. Cu dedicatie. In baza unor clauze prevazute in caietele de sarcini conform carora sa nu poata castiga decat cine stim noi. Iar cheia din respectivele caiete de sarcini este prevederea conform careia echipamentele cu care se va opera sa fi fost achizitionate de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale” afirmă Roșca Stănescu, adăugînd că în numai cinci județe nu a funcționat schema Ghiță, din cauză că autoritățile de la vîrf nu erau controlate de putere. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Da dom’le, e acri strugurii. Cu oaemni de nimic, viata in doi , da, poate fi ca un wc la care nu sa tras apa.Cand in joc sunt oaemni cu spirit , totul se schimba !Pentru cine are probleme cu problemele menajere, inca nu e timpu sa se ocupe de altele.„Lecţia lui Johnny Răducanu” e low level.cu respect

  2. buna , sunt roxana , la mine se porteviste cu prima sarcina , baiat am ,in momentul acela nasterii baiatului aveam 20 de ani impiniti si l-am conceput in luna septembrie , acum sunt la a doua sarc…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998