CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

BREAKING NEWS Senator PSD despre angajații SRI: ”Puțoi și marțafoi”

0 comentarii / 1858 vizualizări / 7 mai 2010

Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, acuză SRI că a ordonat acțiuni de intimidare împotriva sa, în urma mai multor declarații politice făcute în Senat în scandalul Cătălin Voicu, și amenință că va riposta violent în cazul în care va descoperi că este filat de către agenții serviciului, pe care îi numește, plastic, ”niște puțoi și marțafoi”.

Valer Marian a citit în fața sediului SRI din Satu Mare, în această după amiază, o declarație politică în care îl acuză pe prim-adjunctul directorului SRI, gen.Florin Coldea, că a ordonat subalternilor săi, recte finului său de căsătorie, Cristian Soponar, adjunct al șefului SRI Satu Mare, ”să îi rupă gîtul pentru că s-a legat de SRI”. ”O asemenea afirmaţie la adresa unui membru al puterii legiuitoare, ales al poporului şi reprezentant al naţiunii, constituie un atentat grav la adresa democraţiei şi a statului de drept, circumscriindu-se poliţiei politice pe care o practică tot mai frecvent această instituţie şi statului poliţienesc ce prinde iar contur în România” afirmă senatorul PSD.

”Nu mi-a fost teamă de fosta Securitate, aşa că nu mă înfricoşează nişte puţoi şi marţafoi, îmi cer scuze pentru limbaj, care şi-au pătat statutul şi onoarea de ofiţeri de informaţii” mai afirmă Marian. El spune că a intrat și în vizorul serviciului DGIPI: ”Vreau să le spun, pe această cale, preşedintelui Traian Băsescu, ministrului de interne Vasile Blaga şi şefului de facto al SRI, generalul Florian Coldea, că nu mă intimidează şi că nu mă pot opri. În curând voi face două declaraţii politice în care voi prezenta inclusiv fapte penale şi imorale comise în tandem cu procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi. Prima declaraţie este intitulată „Cum a devenit naşul hoţilor ministru de interne al României?”, a doua declaraţie este intitulată „Grup de crimă organizată la cel mai înalt nivel statal”, în care voi prezenta cum este comandată şi traficată justiţia din România de preşedintele Traian Băsescu şi acoliţii săi din sistemul judiciar şi din sistemul de informaţii”.

Valer Marian mai avertizează lucrătorii serviciilor secrete că ”voi reacţiona în stare de legitimă apărare dacă îi voi surprinde în acţiuni de filaj ori de interceptare telefonică sau ambientală exercitate împotriva mea”. (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998